- Makaleler
- 5
Çok garip bu Microsoft ayarlara eklememiş milleti uyutuyor.
Hatırlama deneyiminiz üzerinde gizlilik ve denetim - Microsoft Desteği

Ben bu makalenin yalancısıyım.
Çok garip bu Microsoft ayarlara eklememiş milleti uyutuyor.
@Emrecopur komut istemini yöneticisi olarak çalıştırıp aşağıdaki komutu girerek ya da resmi destek sayfasında anlatıldığı gibi kapatabilirsiniz. Recall 24H2 güncellemesi ile gelmiş sanırım.
dism /online /disable feature /featurename:recall
Ya da bu link.
![]()
windows recall özelliÄi geldiÄinde bu özelliÄi nasıl kapatırım? - Microsoft Q&A
Bilgisayarımın her saniye ekran görüntülerinin alınmasını istemiyorum. Recall'ı nasıl kapatabilirim?answers.microsoft.com
Hayır var. CMD'yi yönetici olarak çalıştırmamış olabilir misin? Yada Windows sürümün güncel değildir.Hata verdi hocam sanırım böyle bir şey yok henüz.
Hocam bu ne için gerekli?Hayır var. CMD'yi yönetici olarak çalıştırmamış olabilir misin? Yada Windows sürümün güncel değildir.
Recall özelliğini kapatmak için.Hocam bu ne için gerekli?
Hayır var. CMD'yi yönetici olarak çalıştırmamış olabilir misin? Ya da Windows sürümün güncel değildir.
Hocam bu Recall ne işe yarıyor internetten araştırdım da pek iyi değilmiş herhalde.Recall özelliğini kapatmak için.
Hayır var. CMD'yi yönetici olarak çalıştırmamış olabilir misin? Ya da Windows sürümün güncel değildir.
Sisteminizin sürekli ekran görüntüsünü alıyor kısaca. Pek etik bir özellik değil. Deaktif etmekte fayda var.Hocam bu Recall ne işe yarıyor internetten araştırdım da pek iyi değilmiş herhalde.
Hocam bende olup olmadığını nasıl anlarım ?Sisteminizin sürekli ekran görüntüsünü alıyor kısaca. Pek etik bir özellik değil. Deaktif etmekte fayda var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.