Enteresan ve aşamadığım bir sorunum var.
Windows 10'da bir sorun yaşamazken.
Windows 11'e güncellediğim anda güvenli modda açılmıyor bilgisayar. (açılmaya çalışıyor başaramayınca otomatik kapanıyor)
Normal masaüstünde sorun yok.
Hocam peki bu ayarı açmadan önce BIOS ile alakalı başka sorunlar yaşıyor muydunuz? Ben şu anda Windows 11'e güncellemeye çalışırken bilgisayar değişiklikleri geri alıyor, acaba bu ayarı açmak bende de işe yarar mı?
hocam uefi olayı ortalığı karıştıran. uefi ayarlarınız doğru mu buna bakmanız öncelikli. çünkü bu csm hikayesi güvenli mod için sadece sanki öyle okudum ben biosta. Ben başka bios sorunları yaşamıyorum ama bu z790lar yeni chipler olduğu için bir tık sorunlar var sanki
hocam uefi olayı ortalığı karıştıran. uefi ayarlarınız doğru mu buna bakmanız öncelikli. çünkü bu csm hikayesi güvenli mod için sadece sanki öyle okudum ben biosta. Ben başka bios sorunları yaşamıyorum ama bu z790lar yeni chipler olduğu için bir tık sorunlar var sanki
benzer 1-2 video var işinize yarar mı bir kontrol edin dilerseniz. spesifik bi 11 update sorunu olmasa da genel update engelleyen bir durum varsa ortadan kaldırdığını iletmişler