Çözüldü Windows 11 güvenli modda açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Technics

Megapat
Daha fazla  
RAM
32
Enteresan ve aşamadığım bir sorunum var.
Windows 10'da bir sorun yaşamazken.
Windows 11'e güncellediğim anda güvenli modda açılmıyor bilgisayar. (açılmaya çalışıyor başaramayınca otomatik kapanıyor)
Normal masaüstünde sorun yok.

Bir fikri olan var mı?

Samsung Odyssey G7 LC32G75TQSMXUF 32"
Intel Core i7 13700K Soket 1700 13.Nesil 3.40GHz
ASUS ROG STRIX Z790-F
Corsair dominator DDR5 16x2
Corsair SSD
WD Dahili depolama
ASUS hdav ses kartı
Gigabyte Aorus Master 3070 Ti
Corsair Commander Controller

Makine konfigürasyonum.

Çözüm
Sanki bu UEFI modla alakalı gibi geldi bana da ama Windows 10'da olmadan Windows1'de olması garip.

Çözüldü.
Sorunu yaşayan arkadaşlarım çözüm BIOS'ta CSM'yi açacaksınız bu kadar :)
Sanki bu UEFI modla alakalı gibi geldi bana da ama Windows 10'da olmadan Windows1'de olması garip.

Çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm

Çözüldü.
Hocam peki bu ayarı açmadan önce BIOS ile alakalı başka sorunlar yaşıyor muydunuz? Ben şu anda Windows 11'e güncellemeye çalışırken bilgisayar değişiklikleri geri alıyor, acaba bu ayarı açmak bende de işe yarar mı?

hocam uefi olayı ortalığı karıştıran. uefi ayarlarınız doğru mu buna bakmanız öncelikli. çünkü bu csm hikayesi güvenli mod için sadece sanki öyle okudum ben biosta. Ben başka bios sorunları yaşamıyorum ama bu z790lar yeni chipler olduğu için bir tık sorunlar var sanki

hocam uefi olayı ortalığı karıştıran. uefi ayarlarınız doğru mu buna bakmanız öncelikli. çünkü bu csm hikayesi güvenli mod için sadece sanki öyle okudum ben biosta. Ben başka bios sorunları yaşamıyorum ama bu z790lar yeni chipler olduğu için bir tık sorunlar var sanki
Hocam CSM kapalı olduğunda sistem salt UEFI oluyor. Fark o yani.

aynen o da uyumsuz donanımların güvenli mod açılışlarına zarar veriyor muhtemel. sizin güncelleme esnasında aldığınız bir hata kodu var mı ne yazıyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

benzer 1-2 video var işinize yarar mı bir kontrol edin dilerseniz. spesifik bi 11 update sorunu olmasa da genel update engelleyen bir durum varsa ortadan kaldırdığını iletmişler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı