Microsoft'un sitesinden Windows 11'in güncel ISO dosyasını indirdim ve Rufus yazılımı ile birlikte flash belleğime yazdırdım. Ardından bilgisayarıma sıfırdan Windows 11 kurulumu yaptım. Bunları yaptığım esnada Windows 11'de güvenli önyükleme zorunlu olduğu için, güvenli önyükleme özelliğinin açık olduğunu zannediyordum. Biraz önce FACEIT AC isimli yazılımı çalıştırmaya çalıştım ve yazılım bana güvenli önyüklemeyi aktif hale getirmem gerektiğini söyledi.
BIOS'a girip kontrol ettiğimde güvenli önyüklemenin gerçekten kapalı olduğunu fark ettim ve aktif hale getirdim. Bunu yapmama rağmen, Windows içerisinde güvenli önyükleme hala kapalı görünüyor. Bundan ötürü de kullanmak istediğim yazılımı kullanamıyorum. Herhangi bir çözüm öneriniz var mı?
BIOS'a girip kontrol ettiğimde güvenli önyüklemenin gerçekten kapalı olduğunu fark ettim ve aktif hale getirdim. Bunu yapmama rağmen, Windows içerisinde güvenli önyükleme hala kapalı görünüyor. Bundan ötürü de kullanmak istediğim yazılımı kullanamıyorum. Herhangi bir çözüm öneriniz var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: