hukukçubey
Hectopat
Bilgisi olan var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'tan secure boot'u aç.
Hocam bir şeyler yapmaya çalıştım. Kaydedip çıktım PC açılmıyor. Bios pilini çıkarıp taktım yine olmadı. Tuşuna basıyorum PC çalışıyor ama açılmıyor sadece fanlar dönüyor. Anakartım : Gigabyte A320M SH2 ne yapabilirim?BIOS'tan secure boot'u aç.
Monitöre görüntü geliyor mu ve kaç dakika bekledin BIOS pilini çıkarttıktan sonra?Hocam bir şeyler yapmaya çalıştım. Kaydedip çıktım PC açılmıyor. Bios pilini çıkarıp taktım yine olmadı. Tuşuna basıyorum PC çalışıyor ama açılmıyor sadece fanlar dönüyor. Anakartım : Gigabyte A320M SH2 ne yapabilirim?
20 saniye kadar bekledim. Hayır görüntü gelmiyorMonitöre görüntü geliyor mu ve kaç dakika bekledin BIOS pilini çıkarttıktan sonra?
Gücü kesin ve 5-10 dakika pil çıkık bekleyin sonra tekrar deneyin.20 saniye kadar bekledim. Hayır görüntü gelmiyor
12 dk bekledim yine olmadı hocamGücü kesin ve 5-10 dakika pil çıkık bekleyin sonra tekrar deneyin.
RAM'leri çıkarıp tekrar tek tek takın.12 dk bekledim yine olmadı hocam
Yine Olmadı hocamRAM'leri çıkarıp tekrar tek tek takın.
Yine olmazsa yeni bir konu açın bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar, benim aklıma pek bir şey gelmedi.
Hocam saçma olacak ama PSU anahtarını kapatıp açtınız mı?Yine Olmadı hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.