Windows 11 hakkında yanlış bilinenler + 2022'de kullanılır mı?

Ben 21996.1'den beri kullanıyorum hata yaşadım ama kritik hata yaşamadım.
Yaşadığım hata da 21996.1'de yaşadım görev çubuğu kaybolmuştu.

Son düzenleme:

İyi hoş diyorsun da ben i7 7700HQ sistemle geçtim oyunlarda FPS düşüşü yaşadım ve masaüstünde 30 FPS hissiyatı vardır cidden çok rahatsız ediciydi.
i7 7700HQ.
1050 Ti
256 GB M.2 SSD
1TB HDD.

Windows 11den yazıyorum. Hala Windows 10 a göre hantal kardeşim. Şu sistemi Microsoft bile bu kadar savunmuyor. Bırakın artık . Yabancı forumlarda yüzlerce şikayet var. En basitinden bilgisayar daha yavaş açılıp kapanıyor. Siz hala körü körüne savunun.

Siz de Windows 10'u körü körüne savunmaya devam edin.
Sanki yabancı forumlarda Windows 10'a tapıyorlar.

Siz de Windows 10'u körü körüne savunmaya devam edin.
Sanki yabancı forumlarda Windows 10'a tapıyorlar.

Windows 10'a sorunsuz demedim, Windows 11 yarım yamalak bir işletim sistemi diyorum. 2-3 tema paketiyle verilmiş bir balon. Dedikleri çoğu özellik gelmedi bile. Gelsin, elbet geçeceğiz zaten. Ayrıca Windows 11'in ara sürüm olduğunu düşünüyorum, kesinlikle Windows 12 gelecek. Windows 10 şu an için daha stabil. Yabancı forumlarda Windows 10'a tapan yok, savunma şeklin çok saçma.

Windows 12 gelecek zaten. Dedikleri özellikler 22H2 ile gelecek.
Windows 11 24H2/25H2= Windows 12 zaten.
Söylemek istediğim yabancı forumlarda her şekilde sorun bulurlar. Bu konu tartışmalıdır, herkes başka etkiler görebilir. Ben kendi deneyimimi söylüyorum, siz nasıl anlamak istiyorsanız o şekilde anlayabilirsiniz.

Bende CPU kullanımı %100 oluyor, bu yüzden Windows 10'a geri dönmek zorunda kaldım. Nasıl çözebilirim?

İşte sana en basit sorunu söylüyorum. Pencerelerin gölgesi kalıyor. Böyle saçmasapan bir sürü hata var. 2H2 de düzelirse zaten birş ey diyen çıkmaz. Sen yazdığın metinde yargılayıcı biçimde bilinen yanlışlar diyosun. Bu kendi deneyimin değil. Belki yanlış ifade etmişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…