Windows 11 hâlâ kötü durumda

Intel grafik sürücüsünü Windows 11 destekleyen sürüme güncelleyin ve cihazı yüksek performans ya da nihai performans moduna alın.
zaten yaptım dediklerinizi
hatta her zaman yapıyorum

yaptım zaten hocam
hatta her zaman yapıyorum
Intel grafik sürücüsünü Windows 11 destekleyen sürüme güncelleyin ve cihazı yüksek performans ya da nihai performans moduna alın.

pardon iki kere atmışım mesajı sayfa yenilenmeyince mesaj gitmedi sandım 😅

Zaten yaptım dediklerinizi.
Hatta her zaman yapıyorum.

Yaptım zaten hocam.
Hatta her zaman yapıyorum.

Pardon iki kere atmışım mesajı sayfa yenilenmeyince mesaj gitmedi sandım 😅

Siz oyun oynarken arkada Windows güncelleme yapıyor mu? Ve oyuna girdiğiniz zaman arkada çalışan gereksiz uygulamaları kapatın.

Benim sistemim daha iyi yanlışlıkla 11'e güncelledi bilgisayar. Neyse deneyeyim bir kez daha dedim ama gerçekten ilginç bir ağırlık söz konusu Windows 11'de. Masaüstünde sağ tık yaptığımda bile ağır çalışıyor seri değil. Dosya gezgini de değiştiği için hiç ısınamadım. Bir dosyaya sağ tık yaptığımda farklı seçeneklerle karşılaşıyor ve daha fazla seçenek kısmına tıkladığımda eski sisteme dönüyor. Olmamış ben alışamadım.

Benim sistemim daha iyi yanlışlıkla 11'e güncelledi bilgisayar. Neyse deneyeyim bir kez daha dedim ama gerçekten ilginç bir ağırlık söz konusu Windows 11'de. Masaüstünde sağ tık yaptığımda bile ağır çalışıyor seri değil. Dosya gezgini de değiştiği için hiç ısınamadım. Bir dosyaya sağ tık yaptığımda farklı seçeneklerle karşılaşıyor ve daha fazla seçenek kısmına tıkladığımda eski sisteme dönüyor. Olmamış ben alışamadım.
Optimizasyon oturmamış sanırım. Benim özellikler sizden daha kötü 10'dan bile daha akıcı diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı