Windows 11 hala kurulur mu?

Fatihkerem0023

Hectopat
Daha fazla  
RAM
A-DATA RAM DIMM 8GB DDR4 XPG 3600MHZ D30 RED
SSD veya HDD modeli
WD Blue SN570 500 gb NVMe SSD
Ekran kartı
MSI GEFORCE RTX 3060 TI VENTUS 2X 8G OCV1 LHR
Anakart
MSI A520M-A PRO AM4 DDR4 4600(OC) DVI HDMI M.2 USB
İşlemci
AMD RYZEN 5 5600X 4.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek
Windows 11 hala kurulur mu acaba? Ben kurdum da şu an Valorant'ı 300 200 FSP arası oynuyorum. Windows 10'a geri dönsem sorunum çözülür mü? Eskiden 450 500'dü.

Windows 10'un performanslı çalıştığını gösterir bu. Yani herhangi bir durumda Windows 10'dan daha iyi verim alır üstad.
Tüm kullanıcılar için durum böyle mi pek sanmıyorum. Arkadaşımıza özgü bir durum sanırım, eğer böyle ise çözümü vardır muhakkak.

Üstat galiba Windows 10'da daha yüksek FPS alıyorsun oyunlarda. Eskiden yazmışında. Yani Windows 10 kullanırken.

Windows 11 22H2 de Windows 10'dan daha performanslı. Eğer sisteminiz uyumlu ise en iyi ve kararlı Windows Windows 11'dir. Laptopum da Windows 10 da defalarca format atmama rağmen çözülmeyen ekran kartı sebepli mavi ekran hatası vardı. Windows 11'e ilk Insider beta sürümü çıktığında geçtim. Haziran ayında 1 yıl olacak hiç mavi ekran almadım.

Döneyim mi 10'a.
Sisteminde işlemlerin gecikmesi falan oluyor mu? Mesela sağ tık yaptığın zaman öğeler sonradan yükleniyor mu? Ya da dosya gezginini açınca geç falan geliyor mu? Ya da başka şeyler.

Kasma, donma veya kötü performans aldığını hissediyorsan geç üstad. Ben hissetim öyle. Windows 10'un yanından geçemeyeceğini anladım performans konusunda o yüzden Windows 10'a döndüm.

Tabi ben Dual Boot kurdum. Kurulu, edili sistemi bozmam yani.

Windows 11 hala kurulur mu acaba? Ben kurdum da şu an Valorant'ı 300 200 FSP arası oynuyorum. Windows 10'a geri dönsem sorunum çözülür mü? Eskiden 450 500'dü.
Ekran kartı aylarını yapmadıysanız onla alakalı olabilir Yükseltme ile geçtiyseniz ondan kaynaklıda olabilir

Windows 11 22H2 de Windows 10'dan daha performanslı. Eğer sisteminiz uyumlu ise en iyi ve kararlı Windows Windows 11'dir. Laptopum da Windows 10 da defalarca format atmama rağmen çözülmeyen ekran kartı sebepli mavi ekran hatası vardı. Windows 11'e ilk Insider beta sürümü çıktığında geçtim. Haziran ayında 1 yıl olacak hiç mavi ekran almadım.
Üstad Windows 10 22H2 denediniz mi? Bir de yeni laptoplar 20H2 ve aşağaısında mavi ekran hatası veriyor hep.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı