Ya şu sol alttaki wifi/ses/şarj gibi şeylerin bulunduğu paneli açarken donuyor bazen. Çok küçük bir sorun ama dert değil benim için.Nasıl sorunlar hocam?
Ya şu sol alttaki wifi/ses/şarj gibi şeylerin bulunduğu paneli açarken donuyor bazen. Çok küçük bir sorun ama dert değil benim için.Nasıl sorunlar hocam?
Peki yükseltme.
Ya şu sol alttaki wifi/ses/şarj gibi şeylerin bulunduğu paneli açarken donuyor bazen. Çok küçük bir sorun ama dert değil benim için.
Böyle saçma sapan sorunlarla bir ben karşılaşırım zaten alıştım.Hocam öyle bir sorunla karşılaşmadım ne yalan söyleyeyim.
Böyle saçma sapan sorunlarla bir ben karşılaşırım zaten alıştım.![]()
Bilgisayar tamirden geldi. Yani onlar yaptılar, elime aldığımda yeniden bilgisayar Win10'du.Bu sorundan sonra hiç temiz kurulum yapmış mıydınız.
Bilgisayar tamirden geldi. Yani onlar yaptılar, elime aldığımda yeniden bilgisayar Windows 10'du.
Siz bir temiz kurulum yapmayı deneyin isterseniz.
Uğraşmak istemiyorum. Bir ara denerim, neyse konu dağılmasın.Siz bir temiz kurulum yapmayı deneyin isterseniz.
Valla bi ara yaptım bir şeyler ama temiz kurul mu hiç emin değilim. Şu çıkın ve Windows 10/11 ile devam edin denilen yerden yapmıştım.USB ile yaparsanız daha temiz olur.
Uğraşmak istemiyorum. Bir ara denerim, neyse konu dağılmasın.
Ya şu sol alttaki wifi/ses/şarj gibi şeylerin bulunduğu paneli açarken donuyor bazen. Çok küçük bir sorun ama dert değil benim için.
Windows 11 hala sıkıntılı mı? Oyunda FPS düşüşleri olur mu ve Windows 10'dan 11'e yükseltme şeklinde mi geçilmeli?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.