Windows 11 hiçbir şekilde açılmıyor

Aliyev

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba benim bilgisayara yanlışlıkla virüs indi Antivirus uygulaması indirmeye karar verdim Kaspersky Virus Removal Tools indirdim bilgisayarı kapatmamı istedi yeniden başlat yapıyordu yarım saat yeniden başlat yapıyordu bende kapatma düğmesinden kapadım açtığımda oturum açma ekranı siyah kalıyordu güvenli mod da bile açılmıyor.

Son düzenleme:
Merhaba benim bilgisayara yanlışlıkla virüs indi antivirus uygulaması indirmeye karar verdim Kaspersky virus removal Tools indirdim bilgisayarı kapatmamı istedi yeniden başlat yapıyordu yarım saat yeniden başlat yapıyordu bende maalesef info durdu kapatma düğmesinden kapadım açtığımda oturum açma ekranı siyah kalıyordu güvenli mod da bile açılmıyor.

Hocam yüksek ihtimalle sistem zarar görmüş (Windows zarar görmüş) bilgisayarı format atın USB niz yoksa gelişmiş seçeneklere girebilrseniz oradan sıfırlayın.

Hocam sistem zarar görmüş belli bence yeni temiz kurulum yapmalı belki düzeltebilir ancak işletim sistemi tekrar bu tarz sorunlar çıkartabilir.
Ben de benzer bir sorunla karşılaştım, CTRL-ALT-DEL menüsü hala çalışıyordu, oradan görev yöneticisini seçtim ve siyah masaüstüne ulaştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı