Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 27 Kasım 2024 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli SSD 512GB SSD’nin ömrünü kısalttığına dair duyumlar aldım, bir kaç sorun daha yaratıyormuş. Kapatılmalı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2024
5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 27 Kasım 2024 #2 Kimden aldın o duyumları Artı 0 Eksi
Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.437 Çözümler 33 27 Kasım 2024 #3 Leca dedi: SSD'nin ömrünü kısalttığına dair duyumlar aldım, birkaç sorun daha yaratıyormuş. Kapatılmalı mı? Genişletmek için tıkla... Ben kapalı olarak kullanıyorum açık ve kapalı iken Cryistaldiskmark testi yap SSD yazma hızı düşecek mi faydası var disk ömrüne ve dizinlemeyi de kapat boştan yere oda diskin ömrünü yiyor. Leca dedi: SSD'nin ömrünü kısalttığına dair duyumlar aldım, birkaç sorun daha yaratıyormuş. Kapatılmalı mı? Genişletmek için tıkla... SSD modelini verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
Leca dedi: SSD'nin ömrünü kısalttığına dair duyumlar aldım, birkaç sorun daha yaratıyormuş. Kapatılmalı mı? Genişletmek için tıkla... Ben kapalı olarak kullanıyorum açık ve kapalı iken Cryistaldiskmark testi yap SSD yazma hızı düşecek mi faydası var disk ömrüne ve dizinlemeyi de kapat boştan yere oda diskin ömrünü yiyor. Leca dedi: SSD'nin ömrünü kısalttığına dair duyumlar aldım, birkaç sorun daha yaratıyormuş. Kapatılmalı mı? Genişletmek için tıkla... SSD modelini verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
KS KS Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 27 Kasım 2024 #4 573664 dedi: Kimden aldın o duyumları Genişletmek için tıkla... Bu forumda bir kaç kişi yazmış diğer konularda. Artı 0 Eksi
573664 dedi: Kimden aldın o duyumları Genişletmek için tıkla... Bu forumda bir kaç kişi yazmış diğer konularda.