rrEnes1 Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #1 Şunları kapatmayı birileri kısa yoldan göstersin. Cok teşekkürler arkadaşlar simdiden
Çözüm Bayram Reis 19 Mart 2025 rrEnes1 dedi: Devender denedim kanka kapanmadı gene diğer ikiinci dediğini pek bılmıyorum, biraz anlatır mısın kısadan? Genişletmek için tıkla... Yönetici izni olan bir shell: Kod:Panoya kopyala Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MpsSvc" -Name "Start" -Value 4 Kod:Panoya kopyala Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SecurityHealthService" -Name "Start" -Value 4 Ardından bilgisayarı yeniden başlat. Servis devre dışı. Geri almak için value 2 olarak değiştir.
rrEnes1 dedi: Devender denedim kanka kapanmadı gene diğer ikiinci dediğini pek bılmıyorum, biraz anlatır mısın kısadan? Genişletmek için tıkla... Yönetici izni olan bir shell: Kod:Panoya kopyala Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MpsSvc" -Name "Start" -Value 4 Kod:Panoya kopyala Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SecurityHealthService" -Name "Start" -Value 4 Ardından bilgisayarı yeniden başlat. Servis devre dışı. Geri almak için value 2 olarak değiştir.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.777 Makaleler 27 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 19 Mart 2025 #2 rrEnes1 dedi: Şunları kapatmayı birileri kısa yoldan göstersin. Cok teşekkürler arkadaşlar simdiden Eki Görüntüle 2449028 Genişletmek için tıkla... Devender'in uygulamasından kendisini devre dışı bıraktıktan sonra duruyor olmalıydı durmazsa Yönetici izinli shell'le kapatabilirsin. Artı 0 Eksi
rrEnes1 dedi: Şunları kapatmayı birileri kısa yoldan göstersin. Cok teşekkürler arkadaşlar simdiden Eki Görüntüle 2449028 Genişletmek için tıkla... Devender'in uygulamasından kendisini devre dışı bıraktıktan sonra duruyor olmalıydı durmazsa Yönetici izinli shell'le kapatabilirsin.
KS KS rrEnes1 Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #3 Bayram Reis dedi: Devender'in uygulamasından kendisini devre dışı bıraktıktan sonra duruyor olmalıydı durmazsa yönetici izinli Shell'le kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Devender denedim kanka kapanmadı gene diğer ikiinci dediğini pek bılmıyorum, biraz anlatır mısın kısadan? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Devender'in uygulamasından kendisini devre dışı bıraktıktan sonra duruyor olmalıydı durmazsa yönetici izinli Shell'le kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Devender denedim kanka kapanmadı gene diğer ikiinci dediğini pek bılmıyorum, biraz anlatır mısın kısadan?
İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 19 Mart 2025 #4 rrEnes1 dedi: Devender denedim kanka kapanmadı gene diğer ikiinci dediğini pek bılmıyorum, biraz anlatır mısın kısadan? Genişletmek için tıkla... Güvenli moddan kapatmayı dene. Artı 0 Eksi
rrEnes1 dedi: Devender denedim kanka kapanmadı gene diğer ikiinci dediğini pek bılmıyorum, biraz anlatır mısın kısadan? Genişletmek için tıkla... Güvenli moddan kapatmayı dene.
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.222 Çözümler 7 Yer İstanbul 19 Mart 2025 #5 Bunu dener misin? Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Bunu dener misin? Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org
KS KS rrEnes1 Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #6 cekumi dedi: Bunu dener misin? Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Genişletmek için tıkla... Dün daha yeni denedim kankam gene kapanmıyor yani az cok anladıgıma göre Windows'un yenı surumlerınde kapanmıyor ya da bende sorun var. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2025 Artı 0 Eksi
cekumi dedi: Bunu dener misin? Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Genişletmek için tıkla... Dün daha yeni denedim kankam gene kapanmıyor yani az cok anladıgıma göre Windows'un yenı surumlerınde kapanmıyor ya da bende sorun var.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.777 Makaleler 27 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 19 Mart 2025 #7 rrEnes1 dedi: Devender denedim kanka kapanmadı gene diğer ikiinci dediğini pek bılmıyorum, biraz anlatır mısın kısadan? Genişletmek için tıkla... Yönetici izni olan bir shell: Kod:Panoya kopyala Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MpsSvc" -Name "Start" -Value 4 Kod:Panoya kopyala Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SecurityHealthService" -Name "Start" -Value 4 Ardından bilgisayarı yeniden başlat. Servis devre dışı. Geri almak için value 2 olarak değiştir. Artı 0 Eksi Çözüm
rrEnes1 dedi: Devender denedim kanka kapanmadı gene diğer ikiinci dediğini pek bılmıyorum, biraz anlatır mısın kısadan? Genişletmek için tıkla... Yönetici izni olan bir shell: Kod:Panoya kopyala Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MpsSvc" -Name "Start" -Value 4 Kod:Panoya kopyala Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SecurityHealthService" -Name "Start" -Value 4 Ardından bilgisayarı yeniden başlat. Servis devre dışı. Geri almak için value 2 olarak değiştir.
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.222 Çözümler 7 Yer İstanbul 19 Mart 2025 #8 Bu toolbox'u kurup sistem optimizasyon kısmından kalıcı olarak kaldırabilirsin. OgnitorenKs Toolbox - Windows Yardımcısı Batch, Toolbox, ognitorenks, script ognitorenks.blogspot.com Artı 0 Eksi
Bu toolbox'u kurup sistem optimizasyon kısmından kalıcı olarak kaldırabilirsin. OgnitorenKs Toolbox - Windows Yardımcısı Batch, Toolbox, ognitorenks, script ognitorenks.blogspot.com
KS KS rrEnes1 Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #9 Bayram Reis dedi: Yönetici izni olan bir Shell: Kod:Panoya kopyala Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MpsSvc" -Name "Start" -Value 4 Ardından bilgisayarı yeniden başlat. Servis devre dışı. Geri almak için Value 2 olarak değiştir. Genişletmek için tıkla... Üst bölümdeki Defender kapandı reisim vallahi sağ ol allataki kaldı onu da bir şekil hallederim, üstteki devre dışı yazdı ama okey o. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Yönetici izni olan bir Shell: Kod:Panoya kopyala Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MpsSvc" -Name "Start" -Value 4 Ardından bilgisayarı yeniden başlat. Servis devre dışı. Geri almak için Value 2 olarak değiştir. Genişletmek için tıkla... Üst bölümdeki Defender kapandı reisim vallahi sağ ol allataki kaldı onu da bir şekil hallederim, üstteki devre dışı yazdı ama okey o.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.777 Makaleler 27 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 19 Mart 2025 #10 rrEnes1 dedi: Üst bölümdeki Defender kapandı reisim vallahi sağ ol allataki kaldı onu da bir şekil hallederim, üstteki devre dışı yazdı ama okey o. Genişletmek için tıkla... Alltakini de istediğini bilmiyordum: Kod:Panoya kopyala Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SecurityHealthService" -Name "Start" -Value 4 Artı 0 Eksi
rrEnes1 dedi: Üst bölümdeki Defender kapandı reisim vallahi sağ ol allataki kaldı onu da bir şekil hallederim, üstteki devre dışı yazdı ama okey o. Genişletmek için tıkla... Alltakini de istediğini bilmiyordum: Kod:Panoya kopyala Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SecurityHealthService" -Name "Start" -Value 4