Yönetici izni olan bir shell:Devender denedim kanka kapanmadı gene diğer ikiinci dediğini pek bılmıyorum, biraz anlatır mısın kısadan?
Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MpsSvc" -Name "Start" -Value 4
Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SecurityHealthService" -Name "Start" -Value 4
Devender'in uygulamasından kendisini devre dışı bıraktıktan sonra duruyor olmalıydı durmazsa Yönetici izinli shell'le kapatabilirsin.Şunları kapatmayı birileri kısa yoldan göstersin. Cok teşekkürler arkadaşlar simdiden
Eki Görüntüle 2449028
Devender'in uygulamasından kendisini devre dışı bıraktıktan sonra duruyor olmalıydı durmazsa yönetici izinli Shell'le kapatabilirsin.
Güvenli moddan kapatmayı dene.Devender denedim kanka kapanmadı gene diğer ikiinci dediğini pek bılmıyorum, biraz anlatır mısın kısadan?
www.sordum.org
Bunu dener misin?
![]()
Defender Control v2.1
In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender.www.sordum.org
Yönetici izni olan bir shell:Devender denedim kanka kapanmadı gene diğer ikiinci dediğini pek bılmıyorum, biraz anlatır mısın kısadan?
Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MpsSvc" -Name "Start" -Value 4
Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SecurityHealthService" -Name "Start" -Value 4
Yönetici izni olan bir Shell:Ardından bilgisayarı yeniden başlat. Servis devre dışı. Geri almak için Value 2 olarak değiştir.Kod:Set-ItemProperty -Path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MpsSvc" -Name "Start" -Value 4
Alltakini de istediğini bilmiyordum:Üst bölümdeki Defender kapandı reisim vallahi sağ ol allataki kaldı onu da bir şekil hallederim, üstteki devre dışı yazdı ama okey o.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.