Windows 11 Home Bluetooth kulaklık görünmüyor

ufuuuk

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, daha yeni Anker Soundcore R50i modelini aldım. İlk gün herhangi bir sorun yoktu ama şu anda laptopa bağlı olmasına rağmen(aygıtlarda falanda görünüyor) çıkış cihazı olarak görünmüyor ve ses gelmiyor. Windows 11 Home kurulu internetteki çözümlere baktım fakat düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aygıt yöneticisine girin. Oradan Bluetooth aygıtlarına basın ve kendi cihazınızı bulun. Ardından ona sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir deyip "bilgisayarımdaki klasörlere göz atmak istiyorum" seçeneğine basın. Açılan pencerede genelde iki tane sürücü çıkar. Siz işaretli olmayan sürücüye çift tıklayın ve onu kurun. Kulaklığı bağlamayı tekrar deneyin.

Son düzenleme:
sürücüler zaten güncel diyor hocam

Hocam aygıt yöneticisine girin. Oradan Bluetooth aygıtlarına basın ve kendi cihazınızı bulun. Ardından ona sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir deyip "bilgisayarımdaki klasörlere göz atmak istiyorum" seçeneğine basın. Açılan pencerede genelde iki tane sürücü çıkar. Siz işaretli olmayan sürücüye çift tıklayın ve onu kurun. Kulaklığı bağlamayı tekrar deneyin.

1702109007801.png

1702109035882.png

Bunları yaptıktan sonra aşağıdaki yer karışınıza gelecek. Birisi siyah ile seçili olacak. Onu değil de seçili olmayana çift tıklayın.
1702109138370.png

Ekran görüntüsü 2023-12-09 113815.png
evet dostum aynı şeyleri yapıyorum ve en son ssdeki gibi yerde sadece 1 tane sürücü çıkıyor

Eki Görüntüle 2046229
Eki Görüntüle 2046230
Bunları yaptıktan sonra aşağıdaki yer karışınıza gelecek. Birisi siyah ile seçili olacak. Onu değil de seçili olmayana çift tıklayın.
Eki Görüntüle 2046233
.
Ekran görüntüsü 2023-12-09 113815.png
evet dostum aynı şeyleri yapıyorum ve en son ssdeki gibi yerde sadece 1 tane sürücü çıkıyor
Eki Görüntüle 2046229
Eki Görüntüle 2046230
Eki Görüntüle 2046233

Technopat Haberler

Geri
Yukarı