Windows 11 Home mi Pro mu?

Kişiselleştirmene izin vermez şu an Windows 10 kullanıyorum örnek bir ekran görüntüsü.
Yan tarafta gördüğünüz gibi bura da gördüğünüz hiçbir şeyi yapamazsınız.

Eğer kişiselleştirme sizin için önemli değilse neredeyse tam Windows kullanma deneyimi yaşarsınız.

Hocam sizin Windows anahtar istiyor o yüzden yapamıyorsunuz.

Kişiselleştirmene izin vermez şu an Windows 10 kullanıyorum örnek bir ekran görüntüsü.
Yan tarafta gördüğünüz gibi bura da gördüğünüz hiçbir şeyi yapamazsınız.

Eğer kişiselleştirme sizin için önemli değilse neredeyse tam Windows kullanma deneyimi yaşarsınız.

Microsoft'un sitesinde 11 Home 6.5k diyor o parayı asla vermem bunun daha ucuz bir yolu var mı?

Windows'u etkinleştir yazısı sizi rahatsız etmiyorsa ve kişiselleştirmeyi kullanamamak sizin için sorun değilse neredeyse sıradan bir Windows deneyimi yaşarsınız.

Kişiselleştirme derken duvae kağıdı arayüzdeki renkler falan mı sadece

Microsoft'un sitesinde 11 Home 6.5k diyor o parayı asla vermem bunun daha ucuz bir yolu var mı?
Şöyle bir yöntem var sanırım Windows 10 key alacaksın etkinleştireceksin ardından zaten Windows 11'e ücretsiz bir şekilde geçmene izin veriyordu.

Ucuza bir yerden Windows 10 key al güvenilirse tabi
etkinleştir ardından Windows Update sekmesinde bilgisayarınız destekliyorsa Windows 11'e ücretsiz bir şekilde geçmene izin veriyordu.

Şöyle bir yöntem var sanırım Windows 10 key alacaksın etkinleştireceksin ardından zaten Windows 11'e ücretsiz bir şekilde geçmene izin veriyordu.

Ben bir süre W11 Home sadece yüklesem sonraki zamanda Windows 10 key girmem için Windows 10 yüklemem gerekiyor mu?

Öyle denebilir evet.

Ben bir süre W11 Home sadece yüklesem sonraki zamanda Windows 10 key girmem için Windows 10 yüklemem gerekiyor mu?

Anlamadım sanırım Windows 11 yükleyip sonradan Windows 10'a geçerek key girdikten sonra tekrar Windows 11'e mi geçmeyi düşünüyorsunuz.
Eğer öyleyse ugraşmayın direkt Windows 10 Home indirin ardından ucuza key satın alın
Keyi girin ve Windows Update kısmından ücretsiz bir şekilde Windows 11'e yükseltin.
Örnek video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Öyle denebilir evet.

Anlamadım sanırım Windows 11 yükleyip sonradan Windows 10'a geçerek key girdikten sonra tekrar Windows 11'e mi geçmeyi düşünüyorsunuz.
Eğer öyleyse ugraşmayın direkt Windows 10 Home indirin ardından ucuza key satın alın.
Keyi girin ve Windows Update kısmından ücretsiz bir şekilde Windows 11'e yükseltin.
Örnek video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Demek istediğim şu diyelim ki ben ilk başta W11 Rufus'eden yükledim, bir zaman sonra Windows 10 key anahtarı aldım Windows 10'a geçiş yapıp W11'e yükseltmeyi planlıyorum bu planı gerçekleştirmek için ilk başta refuseden yüklemiş olduğum W11 silip refuseden Windows 10 yükleyip Windows 10 key alıp öyle yapmammı gerekiyor?

Sıradan işler ve oyunlar için Home kullan eğer şirkete çalışan biri değilsen boşa para harcamış olursun.

Katılmıyorum hocam Pro şirketlere yönelik bir sürüm hem Pro'ya para verip hem de arka plana boşuna yük bindirmeye gerek yok.
Gereksiz yük dediğinizin hiçbir performansa etkisi yok. Ve Windows 11 Pro ile Windows 11 Home aynı fiyatta?

1720358427106.png

1720358438975.png

Demek istediğim şu diyelim ki ben ilk başta W11 Rufus'eden yükledim, bir zaman sonra Windows 10 key anahtarı aldım Windows 10'a geçiş yapıp W11'e yükseltmeyi planlıyorum bu planı gerçekleştirmek için ilk başta refuseden yüklemiş olduğum W11 silip refuseden Windows 10 yükleyip Windows 10 key alıp öyle yapmammı gerekiyor?

Emin olamasam da muhtemelen evet.

Gereksiz yük dediğinizin hiçbir performansa etkisi yok. Ve Windows 11 Pro ile Windows 11 Home aynı fiyatta?

Eki Görüntüle 2244763
Eki Görüntüle 2244764
Özür dilerim. Görselde ki sayfanın linkini atabilir misin?

Bir de OEM lisans keylerini başka cihazlarda kullanamıyoruz diye biliyorum yanlışım varsa düzeltebilir misiniz?

Emin olamasam da muhtemelen evet.

Özür dilerim. Görselde ki sayfanın linkini atabilir misin?

Bir de OEM lisans keylerini başka cihazlarda kullanamıyoruz diye biliyorum yanlışım varsa düzeltebilir misiniz?
Teşekkür ederim

Öyle denebilir evet.

Eğer öyleyse ugraşmayın direkt Windows 10 Home indirin ardından ucuza key satın alın
Örnek video:

W10 için key Microsoftun sitesinde yok refuse ile yapsak videodaki gibi yapabilirmiyim

Öyle denebilir evet.

Örnek video:

W10 için key Microsoftun sitesinde yok refuse ile yapsak videodaki gibi yapabilirmiyim

Öyle denebilir evet.

Örnek video:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı