A anılpc Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #21 kerem325 dedi: Bir oyuncu ve normal kullanıcı olarak ikisini de kullandım ve hiçbir fark göremedim. Pro da fazla özellik var diyorlar hiçbiri işime yaramıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman gerek yok fazla para vermeye sadece oyun oynucam video izlicem
kerem325 dedi: Bir oyuncu ve normal kullanıcı olarak ikisini de kullandım ve hiçbir fark göremedim. Pro da fazla özellik var diyorlar hiçbiri işime yaramıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman gerek yok fazla para vermeye sadece oyun oynucam video izlicem
3 345948 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 168 Çözümler 1 16 Nisan 2023 #22 Pro da BitLocker özelliğinden faydalanıyorum, diskleri şifreliyorum, geri kalan özellikler işime yaramıyor
Pro da BitLocker özelliğinden faydalanıyorum, diskleri şifreliyorum, geri kalan özellikler işime yaramıyor
U undesto Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #23 aga bilgisayarda hem oyun oynayacam hem blenderla fln uğraşacam home mu kurayım pro mu
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 13 Haziran 2023 #24 Hafiflik adına Home Single Language.
R Rabia.Rabia Femtopat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mayıs 2024 #25 Benim de aklımda bir soru işareti oldu bu. Dün kuzenim benim laptopun RAM'ini yükseltti ve işletim sistemine baktı ve dedi ki. Bu Windows 11 language olmaz bu çok yavaş senin laptop sıfırlayalım başka Windows 11 kuralım dedi.
Benim de aklımda bir soru işareti oldu bu. Dün kuzenim benim laptopun RAM'ini yükseltti ve işletim sistemine baktı ve dedi ki. Bu Windows 11 language olmaz bu çok yavaş senin laptop sıfırlayalım başka Windows 11 kuralım dedi.