Windows 11 Home mu, Pro mu?

Kaan Temiz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG Strix G16 i7-13650HX, RTX 4060 Laptop, 16GB RAM, 512GB SSD, WUXGA 165hz IPS Panel
Laptop aldıktan sonra işletim sistemi kurarken Windows 11 kurmayı düşünüyorum. OEM key alacağım. Windows 11 Home OEM 260 TL, Windows 11 Pro OEM 280 TL. Sadece 20 TL'lik cüzi bi fark var. Pro almaya değer mi?

SQL gibi programlar kullanmayacaksan Home yeterli olur. Kullanmayacağın servisler boşuna arkada çalışmamış olur en azından.
Sanırım sistem dosyalarında vs. bir değişiklik yapılmak istendiğinde Pro sürüm gerekiyormuş. Kullanmasam bile almam bana RAM konusunda vs. sıkıntı yaşatmayacaksa daha mantıklı gibi.

Windows 2000 Professional tarihinden beridir Pro sürümler kullanırım. Çok memnunum. Lakin zevkler ve renkler tartışılamıyor ne yazık ki..

Alacağın cihaz 16 RAM ise hiçbir sıkıntı yaşamazsın.
Evet 16 olacak bu arada ROG G16 almayı düşünüyorum 4060'lı aynı fiyata da TUF 4070 var ama kalite ve donanım aynı anda olsun diye böyle bir tercihim oldu sizce çok fark ediyor mu hocam?

Windows 2000 Professional tarihinden beridir Pro sürümler kullanırım. Çok memnunum. Lakin zevkler ve renkler tartışılamıyor ne yazık ki..
O zaman 20 lira zaten önemli değil Pro alırım kullanmasak bile cebimizde bulunsun 🤠

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı