Windows 11 Home ve Pro arasındaki farklar nelerdir?

• Konuyu başlatan Yusuo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 792

Yusuo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir laptop alacağım ancak laptopta Windows 11 Home var, normalde Pro tercih etmek isterdim ama... Sizce Pro ile performans açısından fark var mı?

İşlemci: İntel Core i7-3700HX 3.70 GHz.
RAM: 32 GB, DDR 5, 4800 MHz.
SSD: 1 TB.
Ekran: FHD - 1920x1200 - 165 Hz mat LED.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4070 105W 8 GB.

65.000 TL ve peşin fiyatına 12 taksit.

Kesinlikle değer ancak Windows 11 Home canımı sıktı. Pek bilgili değilim bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim. Ayrıca laptop hakkında daha fazla detay isterseniz verebilirim.

Son düzenleme:
Bence Monster almayın ASUS vb. bakın.
Altına soğutucu alsam ısınma sorununu çözerim, çünkü peşin fiyatına 12 taksit çok iyi fırsat. Fiyatı da piyasaya göre düşük ve oyun amaçlı kullanacağım için tam bana göre. Sırf Monster diye es geçmek istemiyorum.

Altına soğutucu alsam ısınma sorununu çözerim, çünkü peşin fiyatına 12 taksit çok iyi fırsat. Fiyatısa piyasaya göre düşük ve oyun amaçlı kullanacağım için tam bana göre. Sırf Monster diye es geçmek istemiyorum.
Ne kadar doğru bilmiyorum bir ara teknik servisinde çalıştığını idda eden birisi bu firmadan bilgisayar almayın diyordu. Bozulan ürünün anakarta bga vs yapıp tekrardan sıfır diye satılıyormuş, dediğim gibi ne kadar doğru orasını bilemem.

Ne kadar doğru bilmiyorum bir ara teknik servisinde çalıştığını idda eden birisi bu firmadan bilgisayar almayın diyordu. Bozulan ürünün anakarta bga vs yapıp tekrardan sıfır diye satılıyormuş, dediğim gibi ne kadar doğru orasını bilemem.
Biraz internetten baktım, alacağım seri Tulpar serisinden, üretici farklı olduğu için diğer serilere göre daha iyi olduğu ve pek sorun çıkarmayacağı yazıyordu. Yinede almalı mıyım?

Biraz internetten baktım, alacağım seri Tulpar serisinden, üretici farklı olduğu için diğer serilere göre daha iyi olduğu ve pek sorun çıkarmayacağı yazıyordu. Yinede almalı mıyım?
Ne söylesem yalan olur, biraz araştırma yapıp ona göre seçim yapın bence. Sırf ucuza içinde 4070 var diye tercih yapmayın, gerekirse 4060 olan bir laptop alın ama sağlam birşey olsun. Yüksek FPS verip 1 yıl sonra bozulacağına, bir tık az FPS versin ama ömrü uzun olsun :).

Ne söylesem yalan olur, biraz araştırma yapıp ona göre seçim yapın bence. Sırf ucuza içinde 4070 var diye tercih yapmayın, gerekirse 4060 olan bir laptop alın ama sağlam birşey olsun. Yüksek FPS verip 1 yıl sonra bozulacağına, bir tık az FPS versin ama ömrü uzun olsun :).
Önerdiğiniz bir şey var mı peki? stok sınırlı olduğu için hızlı karar vermeliyim.

Önerdiğiniz bir şey var mı peki? stok sınırlı olduğu için hızlı karar vermeliyim.
Dostum ben bütçene göre filtreleme yaptım, buradan seç bence;

Satıcıları da güvenilir, incehesap ve hepsiburada.

Laptopu 1 yıl sonra eline alacağına rtx 4060 al uzun süre kullan.

Lenovo LOQ güzel duruyor bu arada, 4070 105w var, 15.6 inch 300 nits ips var.

Son düzenleme:
Başka bir konu nedeni ile dün sık kullanılanlara eklediğim epey linki, belki işinize yarar..

Sanırım ben olsam ya OMEN i ya da en ucuz olanını alırdım. İndirimde şu an. MSI halkkında bilgim yok... tercih edilebilir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı