Windows 11 Home yerel hesapla kurulur mu?

@hesenoff44
Keylet 10/11 de aynıdır. Aynı key ile Dual 10/11 de kurarsın.
Etkinleştirme yapacaksan Online etkinleştirmez ise:

(Bilmiyorsan) manuel etkinleştirme:
ETKİNLEŞTİRME!
Etkinleştirme artık tuşlama ile degil, konusma ile.
Sistem aynı.
Key girince sonu 08 veya 20 hata kodu almalısın
Tel ile etkinleştirme seç veya baslat çalıstır slui 4 yap.
Sonra 1-9 arasında gruplar, bu gruplarda 7 rakamlı kodlar var.
Verdiğim tellerden birini ara yönlendirmeyi takip et sana o grupları tuşlamanı isteyecek.
Grupları tuşlayacaksın.
Key kabul olursa sana “onay kimliği” verecek PC'den “ ileri” veya “onay kimliğini gir” tusuna bas gelen ekranda A-H arası gruplar gelecek onlara sırayla Microsoft'un verdigi her grup 6 rakamları gir etkinleştir.
0212 375 5018
0850 390 2777 Microsoft etkinleştirme tel.
Etkinleştirme ile ilgili soru sorarsa,
"Donanım degişikligi" tuslarsın.
Microsoft arayıp grup keylerini tuşlayınca
Sana soracak;
"Bu Windows kopyası kaç bilgisayarda kurulu?" deyince 1 tuşla.

Cevap1: Riski değil istersen YouTube video linki atarım.
Cevap2: İnternete bağladığınız anda gerekli sürücüler otomatik olarak indirecek Windows 11 gerekli sürücüleri indirecek. Fakat sistem sizden Microsoft hesabı girmenizi isteyecektir. Microsoft Windows 11 sistem için zorunlu hale getirmek için elinden geleni yapıyor. Eğer Microsoft hesabına giriş yapmak yani oturum açmak istemiyorsanız bu yöntemi uygularak yerel hesapla oturum açabilirsiniz.
Cevap3: Aslında internetsiz kurulum daha iyi yani Microsoft hesaba tabii ki de giriş yapabilirsiniz. Fakat Microsoft hesaba girmek yani oturum açmak istemiyorsanız yerel hesapla oturum açabilirsiniz.

Sonuç olarak temiz kurulum için yerel hesap kullanarak oturum açabilirler.
Tavsiyem yerel hesapla oturum açın.
Hocam Microsoft hesabı istemiyorum yerel hesap ile kurucam ve internete de bağlamadan yapıcam.
Masaüstü geldiği zaman önce GameGaraj’ın gönderdiği USB içindeki sürücüleri yüklerim, sonrasında Win update ile güncelleme varsa yaparım.
İşlem bu kadar sanırım başka yapmam gerekecek bir şey var mı ?
Intel veya Nvıdıa sitesinden bir şey indirmem gerekecek mi ?

Hocam Microsoft hesabı istemiyorum yerel hesap ile kuracağım ve internete de bağlamadan yapacağım.
Masaüstü geldiği zaman önce GameGaraj'ın gönderdiği USB içindeki sürücüleri yüklerim, sonrasında Win Update ile güncelleme varsa yaparım.
İşlem bu kadar sanırım başka yapmam gerekecek bir şey var mı?
Intel veya NVIDIA sitesinden bir şey indirmem gerekecek mi?

Suruculeri Update ile yukler,
Aygıt Yöneticisi'nden sorunlu aygıtlar var mı diye kontrol edersin.

Dediğiniz komut son zamanlarda geçersiz olmamış mıydı? Kurulum sırasında Shift + F10 basarak CMD'yi açın. Ardından oraya start ms-cxh:localonly yazın.
Hayır daha 2 gün önce yaptım. Kaldırılcağı hakkında videoyu gördünüz sanırım. Herkes etkileşim kasmak için bin bir türlü yalan atıyor.

Dediğiniz komut son zamanlarda geçersiz olmamış mıydı? Kurulum sırasında Shift + F10 basarak CMD'yi açın. Ardından oraya start ms-cxh: Localonly yazın.

Evet CMD ekran da geçersiz, ama ISO'ya bypassnro OOBE reg eklersen Windows 10 gibi kuruluma devam ediyorsun. 25h Insider'de bile geçerli.

Hocam ben denediğimde olmamıştı o yüzden dedim.
Yanlış yazmış olabilirsin. Ben de sürekli yanlış yazıyorum. Temel olarak oobe obbe veya obee arasında git gel yaşıyorum. Mesala şuan da orjinali hangisi olduğunu unuttum. obbe değil ama diğer ikisinden biri :D

Yanlış yazmış olabilirsin. Ben de sürekli yanlış yazıyorum. Temel olarak OOBE OBB'e veya obee arasında git gel yaşıyorum. Mesela şu an da orijinali hangisi olduğunu unuttum. OBB'e değil ama diğer ikisinden biri :D

Şu an start ms-cxh:localonly gecerli, oobe\bypassnro CMD de hata veriyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı