Çözüldü Windows 11 Home'da Pro keyi kullanılırsa sürüm Pro olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CosmicPaweTR

Hectopat
Selamlar. Bilgisayarım Windows 11 Home ben Pro'ya geçmek istiyorum. Windows 11 Pro keyi almak istiyorum, Windows 11 Pro keyini şu anda kullandığım Windows 11 Home'ye girsem Pro olur mu?

Selamlar. Bilgisayarım Windows 11 Home ben Pro'ya geçmek istiyorum. Windows 11 Pro keyi almak istiyorum, Windows 11 Pro keyini şu anda kullandığım Windows 11 Home'ye girsem Pro olur mu?

Olur Pro key girince ozellik yukseltme onayı ekranı gelir, onaylarsan hemen Pro olur.

Pro key girdiğinde güncelleme yapar Pro olur sonra. Bende başta ilk Home Single Language idi Home key girdim güncelleme ile Windows 11 Home olmuştu. Aynı şey muhtemelen Pro için de geçerlidir.

Teknik olarak bir koda değil kurulan işletim sistemine bağlı. Çünkü ikisi farklı işletim sistemleri. Ama başıma gelmedi arkadaşın dediği gibi lisansa göre güncelleme alıyorsa mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…