Windows 11'i internetten 50 TL'ye satılan sitelerden alırsam başıma ne gibi sorunlar gelir ve bilgisayarımda performans düşüşü falan yaşanır mı? Yeni bilgisayar aldım, bilgisayarı ziyan etmek istemiyorum da aslında.
Geçen gün 25TL'ye Trendyol'dan aldım 10 lirada kupon verdi 15 liraya aldım. Kodu girdim çalıştı. Söyleyeceklerim bu kadar. Önümüzdeki 5 yıl içinde 10 defa format atacak olsam 10 defa daha alacak olsam bilmiyorum. Başka şeylere para harcamaya veya risk almaya değmez.
Windows 11 Pro Lisans Anahtarı en uygun fiyat ile Hepsi Lisans'ta! Windows 11 Pro Key ile en yeni teknoloji şimdi hem masaüstü, hem de dizüstü bilgisayarınızda!
SağlamLisans veya arkadaşın bahsettiği gibi kutu lisans almayacaksanız en ucuz yerden alın. Zaten ya çalışıyordur ya çalışmıyordur. SağlamLisans'tan 130 liralık olanı iş yerindekine bunu da evdekine aldım. BIOS Update sonrası lisans uçuyor haberiniz olsun.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.