Windows 11 için 50 TL'lik lisanslar alınır mı?

Güvenilir değil satan kişiler buradan aldıkları keyleri satmıyor.

Ben böyle lisanladım, çok sorun yaşıyorum, anakarta işlenmiş bilgisayarı formatlasam da etkinleştirme kalkmıyor. Tahminimce bilgisayarın serverlarını vs kullanıyor. Bir sıkıntı var belli. Ya da belki başka sorunum var bilmiyorum benim muhabbet uzun ama ben bu anakartı nasıl sıfırlarım? Hatta komple bilgisayarın tüm parçaları dahi sıfırlamak istiyorum.

Ben böyle lisanladım, çok sorun yaşıyorum, anakarta işlenmiş bilgisayarı formatlasam da etkinleştirme kalkmıyor. Tahminimce bilgisayarın serverlarını vs kullanıyor. Bir sıkıntı var belli. Ya da belki başka sorunum var bilmiyorum benim muhabbet uzun ama ben bu anakartı nasıl sıfırlarım? Hatta komple bilgisayarın tüm parçaları dahi sıfırlamak istiyorum.

BIOS güncelle Key'den eser kalmıyor. Son 2 haftada 3 defa başıma geldi. PC'nin üstünde gelen orjinal lisans bile gitti.

BIOS güncelle Key'den eser kalmıyor. Son 2 haftada 3 defa başıma geldi. PC'nin üstünde gelen orijinal lisans bile gitti.

Denemiştim ama maalesef işe yaramadı.
Hatta benim bilgisayarın zaten BIOS Update isimli driverı dahi mevcut. Oradan denedim zaten ama gitmemişti.

Denemiştim ama maalesef işe yaramadı.
Hatta benim bilgisayarın zaten BIOS Update isimli driverı dahi mevcut. Oradan denedim zaten ama gitmemişti.

Ben bu hafta 3 BIOS güncelledim. Hepsini de flash ile güncelledim.
H81M-K
B550 DS3H.
X870 Tomahawk.
Üçünde de lisans uçtu. Bu cihazlardan H81M-K'da orijinal lisans vardı o bile gümledi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı