Windows 11 için Android Uygulama Desteği Ertelendi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Windows 11 için Android uygulama ve oyun desteği

Android tabanlı uygulama ve oyunların Windows sistemlerde çalışmasına olanak tanıyan özellik için biraz daha beklememiz gerekecek. Windows 11 ve Microsoft Store’a Android uygulama desteği sunacak olan özellik Microsoft tarafından ertelendi. Bu özelliğin erken bir sürümü ilk olarak 24 Haziran etkinliğinde tanıtılmıştı ancak beta testleri hiçbir zaman başlamadı. Windows 11’in 5 Ekim gibi erken bir tarihte desteklenen […]

Devamı: Windows 11 için Android Uygulama Desteği Ertelendi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Windows 11 kullanan birkaç kişide Windows Defender'in açılamaması, bildirimlerin gelmesi fakat kullanılamaması gibi sorunlar gördüm, bende de oldu. Neyse ki PowerShell'den bir komut ile açılabiliyor, bu tarz Windows 11 hatalarının çözümleri için de konu açabilen olursa güzel olacaktır.

Windows 11 kullanan birkaç kişide Windows Defender'in açılamaması, bildirimlerin gelmesi fakat kullanılamaması gibi sorunlar gördüm, bende de oldu. Neyse ki PowerShell'den bir komut ile açılabiliyor, bu tarz Windows 11 hatalarının çözümleri için de konu açabilen olursa güzel olacaktır.
Hocam defenderin açılmama sorunuyla nasıl karşılaşabilirim?

Bende Defender açılmama sorunu oldu. Ayarlardan açmaya çalıştığımda mağazaya yönlendiriyordu ama arka planda çalışıyordu. Ben açıkçası konu açtım ama cevap alamayınca uğraşmadım Kaspersky Free kurdum.🙂
Açtığım konu da buydu;
Windows 11 Defender mağaza üzerinde uygulama ara hatası

Mobil uygulama şirketlerinin Windows 11 için ekstra olarak masaüstü uygulaması çıkaracağını sanmıyorum bence Android uygulama desteği falan olmayacak.

Hocam zaten onlar yeni uygulama çıkarmayacak. Windows APK açabilir hale gelecek. Linux çekirdeği ile birleştirilecek biraz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı