Windows 11 için ayar ve program önerisi

Heil HzEfelinss

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics
Meslek
Öğrenci
RAM
16GB
Ekran kartı
İntel Iris Xe Graphics
İşlemci
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1235U 1.30 GHz
Gece yarısı bilgisayarım otomatik olarak Windows 11 indirmiş, geri döndürmeye çok üşendiğim için kalmaya karar verdim. Sizin Windows 11'de olmazsa olmaz dediğiniz veya Windows 11 kullanırken hayatımı kolaylaştırıcak ayar ve program önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

1749479288828.png

Gece yarısı bilgisayarım otomatik olarak Windows 11 indirmiş, geri döndürmeye çok üşendiğim için kalmaya karar verdim. Sizin Windows 11'de olmazsa olmaz dediğiniz veya Windows 11 kullanırken hayatımı kolaylaştırıcak ayar ve program önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2508318
Windows 11 de gereksiz çok şey var youtube den bakarak ayarlayabilirsiniz

Treesize free, hangi dosya ne kadar yer kaplıyor boyut ve yüzdesel olarak gösteriyor.

Arta kalan dosya kontrolü için bire bir.

Eki Görüntüle 2508318
Hocam genelde Custom İSO yapıyorlar ancak birkaç kişinin ShutUp10 kullandığını gördüm. Ona bakabilirsiniz. Gereksiz ayarlar ve silinemeyen bazı sistem dosyalarını silmenize olanak sağlıyor.

Hocam genelde Custom İSO yapıyorlar ancak birkaç kişinin ShutUp10 kullandığını gördüm. Ona bakabilirsiniz. Gereksiz ayarlar ve silinemeyen bazı sistem dosyalarını silmenize olanak sağlıyor.
teşekkür ederim bunu deneyeceğim.
Treesize free, hangi dosya ne kadar yer kaplıyor boyut ve yüzdesel olarak gösteriyor.

Arta kalan dosya kontrolü için bire bir.
Treesize yanlış hatırlamıyorsam arta kalan dosyaları tam olarak tespit edemiyordu ama ona da bir göz atarım

Gece yarısı bilgisayarım otomatik olarak Windows 11 indirmiş, geri döndürmeye çok üşendiğim için kalmaya karar verdim. Sizin Windows 11'de olmazsa olmaz dediğiniz veya Windows 11 kullanırken hayatımı kolaylaştıracak ayar ve program önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2508318

Eski sürüm 23h2. 24H2'ye geçmen lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı