- Katılım
- 12 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 1.864
- Çözümler
- 2
Mahsuru yoksa atarsanız daha net cevaplar verebiliriz hocam.![]()
Böyle hocam.
Mahsuru yoksa atarsanız daha net cevaplar verebiliriz hocam.![]()
Hocam,
Nesne adı kısa olduğu için görünmüyor lakin atmanıza gerek yok özel dosyalarınız/isimleriniz olabilir.
Karantinadaki dosyaları seçip "karantinadan sil" diyerek dosyaları komple silebilirsiniz.
Muhtemelen şüpheli/tehdit olan dosyaları karantinaya aldığı için şu an bildirim gelmiyor. Karantinada pasif durumdalar ama silmekte fayda var.![]()
Hocam karantinaya taşı ve geri yükle seçeneğinden başka bir şey yok nasıl sileceğim?
Karantina listesindekileri CTRL + a yaparak veya mouse ile basılı tutup seçerek seçin sonra sağ tıklayın hocam. O menüde sil olacaktı.![]()
Sildim hepsini sağ olun hocam.
Rica ederim hocam. Faydam dokunduysa ne mutlu bana!
Bu etaptan sonra tekrar can sıkıcı bildirim çıkarsa ekran görüntüsü alıp bizimle paylaşabilirsiniz.
Ama artık sıkıntı doğuran tehditler silindiği için olacağını sanmıyorum. Tabii yenileri eklenmezse.![]()
O zaman ESET'ten devam edeyim.
O zaman ESET'ten devam edeyim.
ESET iyi bir av yazılımı devam etmenizi öneririm. Bir de bir sorum var size: Bilgisayar/Yasak nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.