Windows 11 için en iyi optimizasyon nasıl yapılır?

ziya0606

Kilopat
Daha fazla  
RAM
32gb ddr4
SSD veya HDD modeli
Samsung evo 970 plus
Ekran kartı
Msi RTX 2060 super oc
Anakart
Asus Prime Z590-P Wi-Fi Intel Z590
İşlemci
i7 11700K
Öncelikle merhaba;
Windows Ghost Spectre ve benzeri kaçak ayarlanmış Windows sürümleri önerilmiyor ki zararlı yazılım olma ihtimali çok yüksek bende kullanmak istemiyorum. Orijinal Windows 11 kullanıyorum ama şüphesiz ki Windows Ghost Spectre vb alternatif sürümler gayet optimizasyon edilmiş ve stabil çalışıyor. Yüksek FPS veriyor yormuyor ben ise bunu orijinal Windows 11'im için yapmak istiyorum, internetten baktım ancak hep benzer şeyler yok MSConfig ile şunu kapa temp sil şu bu bunlar yerine gerçekte gereksiz şeyleri kaldırabileceğim bir yardım istiyorum. CMD kod dizimi de olabilir, bu konuda bana yol gösterebilecek bilgi olan bir sayfa veya birisi var mı?

Uygulamaları ve sürücüleri güncel tutun yeter, onedrive senkronizasyonunu kapatabilirsiniz, edge’in arkaplanda çalışmasını kapatabilirsiniz, arka planda çalışması sizin için anlamsız olan uygulamaların arka planda çalışmasını kısıtlayabilirsiniz, sysmain’i ssd’niz olduğu için kapatabilirsiniz. Şahsen ben, eğer ekran kartım monitörümün hz’inden fazla fps veriyorsa özellikleri kapatma yanlısı değilim, kapatınca işletim sistemi çok boş ve sıkıcı oluyor. Zaten kötü bir sisteminiz yok. Windows hizmetleri zaten gerektiğinde çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı