1.soru: Ben Windows 11'i kurmak istiyorum ama TPM yetmiyor. Bir rehberde yapabileceğim yazıyor orası tamam ama bagzilari Valorant açmıyor güncelleme gelmiyor falan yazmış sizce erkenmi sorun çıkartır mı?
1.soru: Ben Windows 11'i kurmak istiyorum ama TPM yetmiyor. Bir rehberde yapabileceğim yazıyor orası tamam ama bagzilari Valorant açmıyor güncelleme gelmiyor falan yazmış sizce erkenmi sorun çıkartır mı?
1.soru: Ben Windows 11'i kurmak istiyorum ama TPM yetmiyor ama. Bir rehberde yapabileceğim yazıyor orası tamam ama bagzilari Valorant açmıyor güncelleme gelmiyor falan yazmış sizce erkenmi sorun çıkartır mı?
Tam sürümün çıkmış olmasıyla birlikte erken olduğunu düşünmüyorum. Sistemi dün Windows 11'e yükselttim. Tıkır tıkır çalışıyor. Oyunlarda FPS konusunda 1 FPS bile sıkıntı yok. Dizayn olarak biraz alışılması gerekiyor ama ben beğendim. Hafiften Mac OS X'i andırmıyor değil.
Çok şahsi bir soru, ben insider sürümündeyken kullanmaya başladım, şu an da temiz kurulum sonrası devam ediyorum. Yeniliğe ne kadar açsın, hataya ne kadar kapalısın sana kalmış. Önemli bilgi içeren sistemlere önermem. Bilinmeyen daha çok hatası vardır. Temiz kurum sonrası bir driver sorunu yaşamadım onu da hallettim şahsen.