Windows 11 için erken mi?

Paul Walker

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
1.soru: Ben Windows 11'i kurmak istiyorum ama TPM yetmiyor. Bir rehberde yapabileceğim yazıyor orası tamam ama bagzilari Valorant açmıyor güncelleme gelmiyor falan yazmış sizce erkenmi sorun çıkartır mı?

1.soru: Ben Windows 11'i kurmak istiyorum ama TPM yetmiyor. Bir rehberde yapabileceğim yazıyor orası tamam ama bagzilari Valorant açmıyor güncelleme gelmiyor falan yazmış sizce erkenmi sorun çıkartır mı?
Erken mi? ye cevap vereyim evet erken bence daha yüklememelisiniz biraz daha yaygınlaşmasını beklemelisiniz. Hala buglar ve hatalar var.

1.soru: Ben Windows 11'i kurmak istiyorum ama TPM yetmiyor ama. Bir rehberde yapabileceğim yazıyor orası tamam ama bagzilari Valorant açmıyor güncelleme gelmiyor falan yazmış sizce erkenmi sorun çıkartır mı?
Erken hocam. Sık sık mavi ekran görüp duruyorsunuz. Bir yerine otursun sistem yüklersiniz.

Birkaç gün kullanıyorum ve çok iyi Windows 10'dan kat kat iyi bence erken değil indirin.

Tam sürümün çıkmış olmasıyla birlikte erken olduğunu düşünmüyorum. Sistemi dün Windows 11'e yükselttim. Tıkır tıkır çalışıyor. Oyunlarda FPS konusunda 1 FPS bile sıkıntı yok. Dizayn olarak biraz alışılması gerekiyor ama ben beğendim. Hafiften Mac OS X'i andırmıyor değil.

Çok şahsi bir soru, ben insider sürümündeyken kullanmaya başladım, şu an da temiz kurulum sonrası devam ediyorum. Yeniliğe ne kadar açsın, hataya ne kadar kapalısın sana kalmış. Önemli bilgi içeren sistemlere önermem. Bilinmeyen daha çok hatası vardır. Temiz kurum sonrası bir driver sorunu yaşamadım onu da hallettim şahsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı