Windows 11 için hangi keyi almak lazım?

FreeDOS ise Windows etkinleştirme için bir lisans anahtarına ihtiyacınız olacak. Bu arkadaş gibi siz de Retail veya OEM bir kez satın alırsınız.
Hocam Windows'u kurduğunuzda sorunsuz olarak istediğiniz kadar kurarsınız ancak sağ alt tarafta Windows'u etkinleştir yazar, siz laptopa Windows kurduğunuzda deneme sürümü gibi bir şey kuruyorsunuz ama sınırsız yani belirli süresi yok, Office 360 programlarını kullanamazsınız sadece, onun dışında internetten alacağınız 20TL'lik key ile o yazıyı silersiniz.
Neden alabilirim acaba

Anakart ölse umursayacağım son şey lisans olur hocam😃.

Benim başıma geldi. Anakart öldü sonra lisans derdi çıktı. Parası da sorun değil, alıyorum Retail geliyor MAK. Yazıyorum adam 10 saat sonra dönüyor kafasına göre. Gereksiz dert. Oyun vs için PC kullanıyorsanız sorun yok ama remote çalışıyorsanız dert.

Neden alabilirim acaba.

Nette farklı satıcılar mevcut. Ben en son jetlisans isimli satıcıdan aldım( tavsiye değildir, kendi deneyimim).

Benim başıma geldi. Anakart öldü sonra lisans derdi çıktı. Parası da sorun değil, alıyorum Retail geliyor MAK. Yazıyorum adam 10 saat sonra dönüyor kafasına göre. Gereksiz dert. Oyun vs için PC kullanıyorsanız sorun yok ama remote çalışıyorsanız dert.

Nette farklı satıcılar mevcut. Ben en son jetlisans isimli satıcıdan aldım( tavsiye değildir, kendi deneyimim).
20 demişler ama en uygun 100 e görüyorum ben. Eğer varsa link atar mısınız ( windows 10 )

Windows alırken artı olarak başka bir şeyde mi almak gerekiyor? Windows+key olarak mi? Neden acaba key dediğiniz şey ayrı mi alınıyor ne ise yarıyor zorunlu mu? bende yeni laptop alacağım Windows yüklemesi hiç yapmadım. Windows 10 yüklemeyi düşünüyorum
Hayır. Windows'u orijinal de satın aldığınız zaman yine ürün key olarak teslim edilir. Bu 100 liraya satılan keyler Windows 7 keyleri oluyor genelde.

20 demişler ama en uygun 100'e görüyorum ben. Eğer varsa link atar mısınız ( Windows 10 )

20-30TL'ye N11'de Akakçe'de falan bulabilirsiniz %100 MAK key gelir. Yani fazla para ödemek istemiyorum diyorsanız MAK lisans alabilirsiniz ama bir süre sonra iptal olma riski var, kesin olur diyemem ama yüksek ihtimal. Bazı satıcılar iptal olursa yeni key veriyor. Bana kalırsa Retail key alabilirseniz alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı