Bu sosyalde bunlarla ilgili konuların çoğunda zaten vardım ve insanlara doğru lisans almaları için tavsiyeler sundum sunmaya da devam edeceğim. 15-20 TL'lik lisanslar ile sonra ne olacak bilmemektense Sağlam Lisans vb. yerlerden çoğu kişiye lisans da aldırdım hala da kullanıyorlar. Ki ben Microsoft'u övecek bir insan değilim, eski konularımda da adamları gayet gömdüm. Lisansımı da geçen yıl bu bilgisayarı aldığım zaman indirimli aldım. Yoksa eski bilgisayarlarımda hala Sağlam Lisans'tan alınan anahtarlar duruyor. Benim anlatmaya çalıştığım şey, 20-30 TL'lik verilen anahtarların güvenilir olmadığı. Hatta bu ara Sağlam Lisans bile güvenilir değil. Adamlardan 2 tane ofis anahtarı aldı arkadaşım, destek ekibine ulaşamadı saat öğleden sonra 14.00 idi henüz. E-mail attı sipariş numaraları ile beraber, adamlar bu sipariş bizden gelmedi deyip adamı reddettiler adam 400 TL boşa atmış oldu. Bu alınan lisanslar yasal olmadığı için sitelere dava da açılamıyor, hakkınızı da arayamıyorsunuz. Adamlar ilanların altında garanti falan da vermediklerini yazıyorlar zaten. Siz de bunları anlamayıp başınızı kuma gömüyorsunuz. Ayrıca bu nasıl bir üslup? Küçücük çocuklara yapılan muameleyi bana burada gösterme hakkını size kim veriyor? Ki çocuklara bile bunların yapılmaması lazım, her yaşa saygı lazım. Ama işte aileden terbiye verilmeyince bu oluyor demek ki. Size iyi sosyaller.
Bu arada insanların cümle kurma şekli sizi alakadar etmez, çok meraklıysanız sosyal medyada "ı" harfi yerine "i" kullananlara çirkinleşebilirsiniz. Veya Türkçe öğretmenliği okuyabilirsiniz.