Windows 11 için kullanışlı program önerisi

chaNNier: İstediğiniz modeli kullanarak yapay zeka ile fotoğraf kalitesi arttırmak için kullanılan açık kaynak kodlu bir GUI.
Xtreme Download Manager: IDM gibi çalışan ücretsiz ve açık kaynak kodlu indirme yardımcısı.
Process Explorer: Detaylı bir şekilde arkaplan da ne çalıştığını görebildiğiniz, içerisinde çalışan tüm dosyaları VirusTotal'a gönderen bir seçeneği olan güzel ve az yer kaplayan görev yöneticisi yazılımı.
CapFrameX: Oyunda ne kadar FPS aldığınızı, %0.1 FPS gibi detayları kaydedebileceğiniz analiz programı. MSI Afterburner'dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Special K: Desteklenen API'ler de, bir çok optimizasyon ve modlama yapabileceğiniz güzel bir yazılım.
Gfrad: Nvidia ve AMD Radeon için desteği bulunan, sürücüyü kişiselleştirebileceğiniz bir sürücü hazırlama yazılımı.
Topaz Video AI: Yapay zeka ile videoların görüntü kalitesini ve FPS değerini arttırabileceğiniz kullanışlı bir yazılım.
WinCDEmu: Açık kaynak kodlu CD/DVD/BD emulatörü.

Günlük hayatımda kullandığım yararlı ve kullanışlı yazılımlar bu şekilde. Eğer aralarında ihtiyacınız olan bir yazılım varsa kesinlikle kullanmalısınız.
 
Usta internetten neolursa fotograf video falan nasıl indirebiliriz örnegin bir siteden o videoyu yu indirmek istiyorum veya film indirmek istiyorum PC için şey gibi düşün telefonda 1DM var ya onun gibi kullanışlı temiz önerebileceğiniz uygulama varsa söylerseniz çok iyi olur
Şimdi nasıl desem, IDM indirip denersen olur. Mesela indirilebilecek video, foto falan onların üstünde bu dosyayı indir şeklinde bir buton çıkar. Eğer o olmazsa benim yaptığım siteyi inceleyip o videonun sunucusunu büküp videoyu FDM'den indirmekti. Ama bu size göre biraz uğraştırıcı olur.
 

Geri
Yukarı