Windows 11 Icin Virüs Programı Onerisi

Konuya gelecek olursak ücretsiz olan Kaspersky Security Cloud tavsiyemdir.

Sonuç olarak buradan şunu çıkarıyorum Malwarebytes'in kapsamı daha geniş. Malwarebytes'i tavsiye ederim. ESET tavsiye ediyordum ama yetersiz kaldığını gördüm bazı durumlarda. Temizleyemediği şeyleri Malwarebytes rahatlıkla temizledi.

"...Let's see what the difference between virus and malware is. Viruses are a specific malware program that is capable of replicating themselves and spread throughout the System, Whereas malware is an umbrella term that refers to all kinds of malicious software including viruses, Trojans, adware, rootkits, spyware, and Ransomware. This means viruses are malware, but not all malware are viruses..." Kaynak.
 
Son düzenleme:
Malwarebytes teknik olarak antivirüs gibi kullanılabilir, Premium sürümünde gerçek zamanlı koruması mevcut. Ancak tavsiyem, gerçek zamanlı koruma için başka bir ürün kullanıp (Kaspersky, Norton, ESET, Bitdefender vb.) Malwarebytes'ı belli aralıklarla tarama amaçlı kullanmak.

 
"...Whereas malware is an umbrella term that refers to all kinds of malicious software including viruses, trojans, adware, rootkits, spyware, and Ransomware. This means viruses are malware, but not all malware are viruses..." Kaynak.
sonuç olarak buradan şunu çıkarıyorum Malwarebytes'in kapsamı daha geniş. Malwarebytes'i tavsiye ederim.

Ücretsiz sürümünde 7/24 koruma bile yok? Arkadaşım MBAM tarama konusunda diğer antivirüslere göre daha profesyonel bunda okeyim, ücretsizi sadece tarama için kullanılabilir. Malwarebytes bende kullanıyorum ama sadece tarama için. Gerçekten ama Malwarebytes sınırları aşmış bir yazılım.
 

Geri
Yukarı