Çözüldü Windows 11 ile ETS 2'de işe başlarken oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

ZeDoR

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
Nvidia Rtx 3050ti
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-11320H
Merhaba, ben Windows 10 kullanırken ETS 2, yani Euro Trucks Simulator 2 oyununu sorunsuz oynayabiliyordum ama Windows 11'e geçince oyundan atmaya başladı. Yani oyun içinden iş teklifi alıyorum ve harita yükleniyor ama işe tam başlayacağımda oyundan atıyor. Oyunu indirimdeyken Steam'den satın aldım.

Çözüm
Ama kuzenim Windows 11 de oyunu kurdu 1. 50 de oynuyor.

Gerçekten çok üzüldüm bende de bazen 1.41'den atıyor Windows 10'a geç bir sorun olursa bana yazabilirsin.

Steam profiles de eski versiyon varsa sil örnek Steam profiles 1.41 bunu sil oyunu 1.50 yap Steam profiles 1.50 yazan profilin içine gir Game log ve Game crash ı sil oyun kesin açılır bende deneyiceğim sende hemen dene sakın Windows 10 yapma.

Sen ve ben için dua edelim.

Herkes bu mesajı oyunu açılmayan arkadaşına göndersin
Nasıl bir hata aldınız

Tam harfi harfine söylermisiniz

Bendede aynı sorun var bide uygulama sorun giderme yi bulup uyumluluğu windows 7 ye çek kesin düzelir

Nasıl bir hata aldınız.

Tam harfi harfine söyler misiniz?

Bende de aynı sorun var bir de uygulama sorun giderme yi bulup uyumluluğu Windows 7'ye çek kesin düzelir.

Hata filan almıyorum direk iş teklifi alıyorum oyun ekranı yüklenirken oyundan tak diye atıyor.

Bendede aynı sorun var bide uygulama sorun giderme yi bulup uyumluluğu windows 7 ye çek kesin düzelir
1.41'de mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı