Windows 11 ile gelen laptopa USB ile Windows 10 nasıl kurulur?

Windows 11 ve Windows 10 aynı. Kısa sürede alışırsınız bence. Sadece sürükle bırak özelliği yok, onda da dosyayı tutarken Alt-Tab yaparsanız yine sürükle bırak işlemini yapabilirsiniz.

Bir diğer husus, bilgisayarı açıp Microsoft hesabınıza giriş yaparak, sonra flaş belleği takıp Dosya Gezgini üzerinden kurulumu yaparsanız daha iyi olabilir çünkü bilgisayarınızdaki OS anahtar kodunu sakladığınızdan emin olabilirsiniz. Çünkü bir ihtimal bilgisayarda oturum açmadan format atarsanız Windows 10 kurulumu sizden anahtar kodu isteyecek.


16 çok kritik bir sayı değil. Minimum 8 GB olmalı, ağırlıklı oyun ve video edit yapılıyorsa o zaman 16 GB alınabilir. Şu an kullandığım bilgisayar 4 GB RAM'li idi, çekilmiyordu. 8'e yükselttim, her şey rahatladı ama video editlerde bazen crash yiyordu. Şimdi 12 GB RAM kullanıyorum ve ihtiyacımı tamamıyla gideriyor.
Tamam kullanınca beni hatırlarsınız :) Şu saatten sonra kimseye 4-8 GB RAM'lı makine aldırmıyorum. Para sıkıntısı yoksa. 17000 lira verip üç kuruş daha verip uzunca süre ram ihtiyacı kalmayan makine almak daha mantıklı. Forum 8 GB RAM'i olup şikayet edenlerle dolu.
 

Geri
Yukarı