Windows 11 ile gelen laptopa Windows 10 kurunca veya format atarsam orijinallik gider mi?

Ben Enes

Hectopat
Daha fazla  
RAM
20 GB 2667 MHz
SSD veya HDD modeli
Micron 2210S NVMe 512GB SSD
Ekran kartı
Intel(R) Iris(R) Xe Graphics G7
Anakart
Dell Inc.
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz
Dell Inspiron 15 3511 model laptop aldım geçenlerde. Windows 11 orijinal ile geldi. Format atsam veya Windows 10 kursam orijinallik gider mi?

Ben de Huawei D14 almıştım. Microsoft'un sitesinde flash belleği Windows 10 format flashına dönüştüren program var. Microsoft sitesi içinde Windows 10 ISO vs. diye arat ve o programı çalıştır. Programın seçeneklerinde bu bilgisayar için uygun sürüm tiki zaten seçilidir. O şekilde format at. Laptop internete bağlı ise otomatik aktive oluyor. Ben o şekilde Windows 11'den 10'a geçtim. İyi de etmişim. Windows 11'in her güncellemesi korku filmi gibi. İş vs. için kullanırken bir anda sorunla karşılaşma korkusu oluyor Windows 11 ile.

Geçenlerde fabrika çıkışı Win11 bir cihaza, tüm verilerini silerek format attım ve düşündüğümün aksine lisansı silinmemişti.

Ben de Huawei D14 almıştım. Microsoft'un sitesinde flash belleği Windows 10 format flashına dönüştüren program var. Microsoft sitesi içinde Windows 10 ISO vs. diye arat ve o programı çalıştır. Programın seçeneklerinde bu bilgisayar için uygun sürüm tiki zaten seçilidir. O şekilde format at. Laptop internete bağlı ise otomatik aktive oluyor. Ben o şekilde Windows 11'den 10'a geçtim. İyi de etmişim. Windows 11'in her güncellemesi korku filmi gibi. İş vs. için kullanırken bir anda sorunla karşılaşma korkusu oluyor Windows 11 ile.

Bende USB yok.

CMD şunu kopyalayın.

Kod:
cscript //nologo %SystemRoot%\system32\slmgr.vbs /dli

Anahtarınız OEM anahtarsa sorun olmaz ki orjinalde Win 11 yüklü geldiğine göre de OEM anahtar olduğunu söyleyebilirim.
Win 10 kurarsan tekrar Win 11 kurduğunda kendisi etkinleşir. Eğer OEM değilse de MS hesabınızla oturum açın ki kaydolsun. Hesabınıza kaydolduktan sonra da format atabilirsiniz. Format sonrası tekrar MS hesabınızla oturum açtığınızda etkinleşir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı