Windows 11 ile hala FPS sorunları oluyor mu?

6icloud

Hectopat
Daha fazla  
Cihaza Windows 11 kurulup gönderildi. Günümüzde FPS sorunları oluyor mu? Ona göre içine kurulum yapmayı düşünüyorum.

Cihaza Windows 11 kurulup gönderildi. Günümüzde FPS sorunları oluyor mu? Ona göre içine kurulum yapmayı düşünüyorum.

Windows 10'un ms olarak daha iyi oldugu soyleniyor, Windows 11'deki FPS degerlerimden memnunum.
5600 | 6600 XT

Öyle eskisi kadar söylenilen sıkıntı yok. Son güncellemelerde sadece veri bozan birkaç şey olmuş onları kurmayın başka bir şeye gerek yok.

Windows 11'i bayağıdır kullanıyorum. Aga, çok sıkıntılı bir işletim sistemi ya. Windows 11'de şu an aktif en son topluluk güncellemesi sürümü dahil FPS düşüşü var. 1.5 ay önce ileri güncellemelerde düzeltilecek dediler, hala fix yemedi mesela. Duruyor hala o sorun. Her yeni topluluk güncellemesinde yeni bir sorun çıkıyor tabii ki. Topluluk güncellemesi gelmeden ön izleme güncellemesi geliyor, beta gibi bir şey. Orada da aynı sorunlar var ve düzeltmiyorlar. Windows 11 hatalarını raporlayabiliyorsunuz, ben bir hata çözmüştüm zamanında. Şimdi adamlara rapor atsan bile bakmıyorlar. Ben 4 aydır topluluk güncellemelerini güncellemiyorum öyle duruyor. Size önerim Windows 11 kuracaksanız 24H2'deki eski bir sürümü ya da en stabil sürüm olan 23H2 kurmanız. Ben 24H2 kullanıyorum.

Hangilerini kaldırmam gerekiyor peki hocam ben Windows 11'e yeni geçtim bu konularda biraz cahilim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek kaldırabilirsiniz. Ne olur ne olmaz.Kaldırmak en iyisi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı