thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 27 Aralık 2021 #11 oculus reparo dedi: Merak ettim bulunca yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii bende internette görmüştüm formattan önce geçmiş olaydı bakacaktım şimdi.
oculus reparo dedi: Merak ettim bulunca yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii bende internette görmüştüm formattan önce geçmiş olaydı bakacaktım şimdi.
kefenci50 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 372 Çözümler 1 27 Aralık 2021 #12 oculus reparo dedi: Oyun performansı olarak ilginç bir şekilde Windows 10'dan daha iyi performans alıyorum öneririm. Genişletmek için tıkla... Sistemim amd donanımlardan oluşuyor amd konusunda sıkıntılar varmış düzeldi mi sıkıntı çekermiyim?
oculus reparo dedi: Oyun performansı olarak ilginç bir şekilde Windows 10'dan daha iyi performans alıyorum öneririm. Genişletmek için tıkla... Sistemim amd donanımlardan oluşuyor amd konusunda sıkıntılar varmış düzeldi mi sıkıntı çekermiyim?
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.946 Çözümler 10 27 Aralık 2021 #13 kefenci50 dedi: Sistemim amd donanımlardan oluşuyor amd konusunda sıkıntılar varmış düzeldi mi sıkıntı çekermiyim? Genişletmek için tıkla... L3 belleğindeki gecikme sorunu düzeltildi. Daha stabil şuan da AMD ile. Ancak her donanımda aynı stabiliteyi sağlaması zamana bağlı. 
kefenci50 dedi: Sistemim amd donanımlardan oluşuyor amd konusunda sıkıntılar varmış düzeldi mi sıkıntı çekermiyim? Genişletmek için tıkla... L3 belleğindeki gecikme sorunu düzeltildi. Daha stabil şuan da AMD ile. Ancak her donanımda aynı stabiliteyi sağlaması zamana bağlı. 
oculus reparo Megapat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Reklam prodüksiyon 27 Aralık 2021 #14 kefenci50 dedi: Sistemim amd donanımlardan oluşuyor amd konusunda sıkıntılar varmış düzeldi mi sıkıntı çekermiyim? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok maalesef.
kefenci50 dedi: Sistemim amd donanımlardan oluşuyor amd konusunda sıkıntılar varmış düzeldi mi sıkıntı çekermiyim? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok maalesef.
thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 27 Aralık 2021 #15 kefenci50 dedi: Sistemim AMD donanımlardan oluşuyor AMD konusunda sıkıntılar varmış düzeldi mi sıkıntı çeker miyim? Genişletmek için tıkla... AMD kullanıcısıyım bir sıkıntı olmadı. R3 3200G.
kefenci50 dedi: Sistemim AMD donanımlardan oluşuyor AMD konusunda sıkıntılar varmış düzeldi mi sıkıntı çeker miyim? Genişletmek için tıkla... AMD kullanıcısıyım bir sıkıntı olmadı. R3 3200G.