Windows 11 İlk İzlenimler

Odentuk

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba! 3-4 gündür Windows 11 kullanıyorum. Bugün ilk izlenimlerimi paylaşacağım.

Görüntü ve masaüstü olarak gayet güzel. Windows 10'dan daha hoş geldi bana.

Windows 10'a göre aynı koşullarda ortalama 2 derece daha sıcak takılıyor bilgisayar boştayken.

CPU kullanımı normal seviyelerde.

Ben herhangi bir hata ile karşılaşmadım ancak oyunlardaki stabilizasyonu şimdilik Windows 10 kadar iyi gelmedi. CS:GO'da FPS ve sıcaklık değerlerim aynı seyretti.

Valorant'ta ciddi bir düşüklük yaşadım. Yer yer öncekine göre 40 FPS düşüktü.

Witcher 3, Warzone, GTA 5, Watch Dogs aynı seviyelerde FPS değerleri aldım.

Windows 11'in Windows 10'a göre daha akıcı olduğunu da hissettim. Durup dururken buglar ile karşılaşmadım şimdilik.

Sonuç:

Size tavsiyem eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsanız Windows 10'da şimdilik kalmanız yönünde. Tasarımı her ne kadar daha iyi olsa da performans bakımından -en azından benim sistemim için- Windows 10 kadar başarılı değildi. 5 Ekim'i beklemekte fayda olduğunu görüyorum. Tam sürüm çıkınca göreceğiz.

Sistemim:
  • RTX 2060 MAX-Q
  • i7-10750H
  • 16 GB (1×16) 3200 MHZ RAM
  • 512 GB M.2 SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazmışsın hoş güzelde keşke kendi bloğunda yazsaydın. Windows 11 'de izlenim paylaşmak için henüz erken.
Hatta sistem çıktıktan sonra 1 ay daha bekleyip ilk yamalarını almasını beklemek daha iyi olacaktır.

Yazmışsın hoş güzelde keşke kendi bloğunda yazsaydın. Windows 11 'de izlenim paylaşmak için henüz erken.
Hatta sistem çıktıktan sonra 1 ay daha bekleyip ilk yamalarını almasını beklemek daha iyi olacaktır.
Kesinlikle öyle. Ancak benim gibi şuan geçmeyi düşünen arkadaşlar için bir fikir olur diye yazdım. Teşekkür ederim eleştiriniz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı