MrYakupHan Decapat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Windows 11 hava durumu ve Widget'i İngilizce? Nasıl Türkçe yaparım bir türlü çözemedim. MrYakupHan dedi: Windows 11 hava durumu ve Widget'i İngilizce? Nasıl Türkçe yaparım bir türlü çözemedim. Genişletmek için tıkla... para birimi de yapancı microsoft store ve xbox uygulamasında Son düzenleme: 6 Ağustos 2023
Windows 11 hava durumu ve Widget'i İngilizce? Nasıl Türkçe yaparım bir türlü çözemedim. MrYakupHan dedi: Windows 11 hava durumu ve Widget'i İngilizce? Nasıl Türkçe yaparım bir türlü çözemedim. Genişletmek için tıkla... para birimi de yapancı microsoft store ve xbox uygulamasında
Çözüm 4K KESİTLER 6 Ağustos 2023 MrYakupHan dedi: Windows 11 hava durumu ve Widget'i İngilizce? Nasıl Türkçe yaparım bir türlü çözemedim. Eki Görüntüle 1891838 Eki Görüntüle 1891839 Para birimi de yapancı Microsoft Store ve Xbox uygulamasında. Genişletmek için tıkla... Ayarlar - zaman ve dil - dil ve bölge - ülke veya bölgeyi Türkiye seçin sorununuzun düzelmesi gerek.
MrYakupHan dedi: Windows 11 hava durumu ve Widget'i İngilizce? Nasıl Türkçe yaparım bir türlü çözemedim. Eki Görüntüle 1891838 Eki Görüntüle 1891839 Para birimi de yapancı Microsoft Store ve Xbox uygulamasında. Genişletmek için tıkla... Ayarlar - zaman ve dil - dil ve bölge - ülke veya bölgeyi Türkiye seçin sorununuzun düzelmesi gerek.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 6 Ağustos 2023 #2 MrYakupHan dedi: Windows 11 hava durumu ve Widget'i İngilizce? Nasıl Türkçe yaparım bir türlü çözemedim. Eki Görüntüle 1891838 Eki Görüntüle 1891839 Para birimi de yapancı Microsoft Store ve Xbox uygulamasında. Genişletmek için tıkla... Ayarlar - zaman ve dil - dil ve bölge - ülke veya bölgeyi Türkiye seçin sorununuzun düzelmesi gerek. Artı 1 Eksi Çözüm
MrYakupHan dedi: Windows 11 hava durumu ve Widget'i İngilizce? Nasıl Türkçe yaparım bir türlü çözemedim. Eki Görüntüle 1891838 Eki Görüntüle 1891839 Para birimi de yapancı Microsoft Store ve Xbox uygulamasında. Genişletmek için tıkla... Ayarlar - zaman ve dil - dil ve bölge - ülke veya bölgeyi Türkiye seçin sorununuzun düzelmesi gerek.