Windows 11 Insider 25352 (zn_release) yayınlandı

Yapı cihaza yüklendi ve farkettiğim iki şey var. Biri Windows SDK Dosya Gezgini'nin kaldırılması, bir diğeri de önce ki Dev kanalı Windows 10 derlemelerinde olduğu gibi "Insider Preview" markasının winver üzerinden kaldırılması. Fakat her ne kadar winver den kaldırılsa da filigran hala "Insider Preview" markasına sahip.

Bende geçtim ve sevmedim stabil değil hatalarla dolu Microsoft hesabında oturum açma sıkıntısı var sürekli hesabı doğrula diyor en kısa sürede RTM'ye döneceğim. Sinir bozucu widgets bugu da geri gelmiş.

Bende geçtim ve sevmedim stabil değil hatalarla dolu Microsoft hesabında oturum açma sıkıntısı var sürekli hesabı doğrula diyor en kısa sürede RTM'ye döneceğim. Sinir bozucu widgets bugu da geri gelmiş.
Bende bazen görev çubuğu kayboluyor. Herhangi bir program çalıştırsam ya başlamıyor ya da geç başlıyor. Uzak durun.

Bende bazen görev çubuğu kayboluyor. Herhangi bir program çalıştırsam ya başlamıyor ya da geç başlıyor. Uzak durun.

Cannary çok kötü RTM'ye de dönemiyorum artık Insider'e bulaşınca salmıyor Microsoft widgetsler temelli bozuldu eski sürüme geri dönünce oturum açma hatası düzeldi en azından.

Cannary çok kötü RTM'ye de dönemiyorum artık Insider'e bulaşınca salmıyor Microsoft widgetsler temelli bozuldu eski sürüme geri dönünce oturum açma hatası düzeldi en azından.
Burada çözülmüş hocam ama.

Arama kutusu ayarları da uçmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…