Windows 11 Insider Preview İndirme Linkleri (Official/Custom)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üç tane link var, hangisini indirmemiz daha iyi acaba?

Sisteminiz TPM 2.0 destekliyor ise orijinal ISO ile kurulum yapabilirsiniz.
Sisteminiz kötü ise TPM 2.0 desteği yok ise düzenlenmiş ISO olanı kurabilirsiniz.
Ben format atmak istemiyorum direkt yükseltmek istiyorum diyorsanız da "düzenlenmiş yükseltilebilir" olan ISO'yu indirebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben indirmeye başladım düzenlenmiş dosyayı, sorun çıkmaz değil mi?
Bilgisayarım TPM'yi ve bazı özelikleri desteklemiyor.

Ben indirmeye başladım düzenlenmiş dosyayı, sorun çıkmaz değil mi?
Bilgisayarım TPM'yi ve bazı özelikleri desteklemiyor.

Herhangi bir sorun çıkmaz, birçok kişi o ISO ile kurdu. Ben de dahil. Herhangi bir sorun yaşamadan normal Windows 10 kurar gibi formatladım bilgisayarı.

Düzenlenmiş ISO yükseltme yapılabilir ile normal düzenlenmiş ISO'nun farkı nedir?

Normal düzenlenmiş ISO'da TPM desteği olmayanlar yükseltme yapamıyor, hata alıyorlar.
Düzenlenmiş yükseltilebilir ISO'da TPM desteği olmayan kişilerde hata almadan yükseltebiliyorlar.

Normal düzenlenmiş ISO'da TPM desteği olmayanlar yükseltme yapamıyor hata alıyorlar.
Düzenlenmiş yükseltilebilir ISO'da TPM desteği olmayan kişilerde hata almadan yükseltebiliyorlar.

Bende TPM yok, o zaman yükseltilebiliri mi seçeceğim?

Bende TPM yok, o zaman yükseltilebiliri mi seçeceğim?

Temiz kurulum daha iyi olur. Format atmak istiyorsanız sadece düzenlenmiş ISO indirebilirsiniz. Dosyalarım gitmesin direk yükseltmek istiyorum diyorsanız da, düzenlenmiş yükseltilebilir ISO ile yükseltmeye başlayın.

Enteresan bir şekilde hiç bir sorun yaşamadım. Böyle devam ederse kullanırım güncelleme geldikçe de güncellerim. Şu an normal programlarımı vs kuruyorum.

Yükseltme yapılabilirden ISO'yu açınca setup'a mı tıklıyoruz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı