Windows 11'de Insider sayfası böyle görünüyordu yeniden başlattıktan sonra beni engelledi bunu yaşayan var mı?
Eki Görüntüle 1154544
Eki Görüntüle 1154545
Hocam benim anladığım bence siz sisteminiz minimum Windows 11 gereksinimlerini karşılamadığı için düzenlenmiş ISO indirdiniz. Geçen gün gördüm düzenlenmiş ISO'lara güvenlik güncelleştirmesi de dahil olmak üzere güncelleştirme almayacağını söylediler. Ve bu yüzden sanıyorsam size Windows 10 kurmanızı ve yükseltme yoluyla geçiş yapmanızı yani orijinal ISO'yu kurmanızı söylüyor olabilir.
Tamam hocam düzenlenmiş iso olmuş oluyor değiştirerek yükledim diyorsunuz.Hayır Windows 11'i orijinal ISO'su ile format yoluyla ve kayıt defterinde birkaç girdiyi değiştirerek yükledim
Tamam hocam düzenlenmiş ISO olmuş oluyor değiştirerek yükledim diyorsunuz.
Windows 10 kurup Insider programı ile Windows 11'e geçmem gerektiğini söylüyorsunuz yani?
Ya da ISO ile ufacık bile oynamadan kurun hocam.
Aynısı olmuş olur hocam TPM yoksa maalesef Windows 11'e düzenlenmiş iso ile geçmek zorundasınız ama geçerseniz güncelleştirme almayacak o yüzden Windows 10'da kalmak en mantıklısı.Ama TPM kapalı olduğu için kendimi DEV kanala alıp ondan sonra bir DLL soyasını değiştirmem gerekiyor. Yine aynısı olmaz mı?
Aynısı olmuş olur hocam TPM yoksa maalesef Windows 11'e düzenlenmiş ISO ile geçmek zorundasınız ama geçerseniz güncelleştirme almayacak o yüzden Windows 10'da kalmak en mantıklısı.
Varsa eğer bilmiyorum hocam anakartınızda o özelliğin olup olmadığıyla alakalı konu açın isterseniz eğer varsa ve ona rağmen bulamıyorsanız BIOS güncellemeyi deneyebilirsiniz belki o zaman çıkar.Hocam bu TPM başka hangi adla geçiyor yani fTPM, Intel PTT dışında.
Varsa eğer bilmiyorum hocam anakartınızda o özelliğin olup olmadığıyla alakalı konu açın isterseniz eğer varsa ve ona rağmen bulamıyorsanız BIOS güncellemeyi deneyebilirsiniz belki o zaman çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.