Çözüldü Windows 11 Insider programından çıkılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alibas_b

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi hafta sonları. Bir süre önce sıfır kurulum ile Windows 11 kurdum bilgisayarıma. Geçtiğimiz hafta ise fark ettim ki bilgisayar sürekli Insider sürümlerini indirmeye çalışıyor. İş dolayısı ile ilgilenemeyip sürekli erteliyordum. Hesabımı Insider'dan ayırmaya çalıştığımda sağdaki gibi leave tuşuve soldaki ön izleme almayı durduran tuşları gayrıfaal durumdalar. Bu işten nasıl kurtulurum? (işlemcim G4560 Pentium Rufus ile kurulum yaptım.)

1649572396685.png

1649572396685.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kayıt defteri düzenleyicisini açıp:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsSelfHost
Buraya gel WindowsSelfHost a sağ tıkla ve sil. Sonra yeniden başlat sorun çözülecek.
Bu arada sitede zaten çıkmışssınız görünüyor ama klasik Windows 11 bugu bende de olmuştu.
Buraya gel WindowsSelfHost a sağ tıkla ve sil. Sonra yeniden başlat sorun çözülecek.
Bu arada sitede zaten çıkmışssınız görünüyor ama klasik Windows 11 bugu bende de olmuştu.

Çözüm
Buraya gel windowsselfhost a sağ tıkla ve sil. Sonra yeniden başlat sorun çözülecek.

Teşekkür ederim çözdüm problemi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı