Eki Görüntüle 1086752
Benimki bu şekilde diyor hiçbir türlü kuramayacak mıyım ben TPM 2.0 desteğim yok.
Şimdilik maalesef. Fakat belki beta belki tam sürüm geldiğinde TPM zorunluluğu kaldırılacaktır diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1086752
Benimki bu şekilde diyor hiçbir türlü kuramayacak mıyım ben TPM 2.0 desteğim yok.
Eki Görüntüle 1086752
Şimdilik maalesef. Fakat belki beta belki tam sürüm geldiğinde TPM zorunluluğu kaldırılacaktır diye düşünüyorum.
İki seçenekten birisini uygulayarak yapabilirsin.Eki Görüntüle 1086752
Benimki bu şekilde diyor hiç bir türlü kuramayacak mıyım ben TPM 2.0 desteğim yok.
ISO falan yayınlansa bazı yollar vardı kurmak için o şekilde kurabilir miyim? ISO yayınlanacak mı?
Yayınlanır.İSO falan yayınlansa bazı yollar vardı kurmak için o şekilde kurabilir miyim? İSO yayınlanacak mı
İki seçenekten birisini uygulayarak yapabilirsin.
Rehber: Windows 11'i TPM 2.0 desteksiz anakartlara yüklemek
Bu konuda size Windows 11'i nasıl TPM 2.0 desteksiz anakartlara yükleyebileceğinizi anlatacağım. Burada Windows 11'e ait indeksleri görebilirsiniz: Kurulum aşamaları ise şöyle: Sistemi Windows 11'i yazdırdığınız USB bellekten başlatın. Daha sonra komut istemini açmak için "Shift+F10"a...www.technopat.netÇözüm: TPM 2.0 desteği olmayan anakartlara Windows 11 yükleme
TPM 2.0 desteği olmayan anakartlar için çözüm: Windows 10 imajında "sources" klasöründeki "Appraiserres.dll" ile Windows 11 imajındaki aynı dizindeki "Appraiserres.dll"yi değiştirin. Windows 10 imajım yok diyorsanız "Appraiserres.dll" indirme linki: appraiserres Kaynak: @Unavailableuser ^^www.technopat.net
Hocam Maşallah internet hızlı galiba.Eki Görüntüle 1086757
Bende bunun inmesini bekliyorum.
Bilmiyorum ama muhtemelen ISO dosyasını forumlarda paylaşırlar.ISO dosyası yayınlanacak mı bugün hocam sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.