Ayarlardan yeni dil paketi yükleniyor galiba.Single Language olanlar napıcak.İlla ingilizce isomu lazım hocam?
Ayarlardan yeni dil paketi yükleniyor galiba.Single Language olanlar napıcak.İlla ingilizce isomu lazım hocam?
Lisansım yok proya.Eğer sıfırdan kuracaksan. Uup ile hazırlanan ISO'lardan Pro versiyonunu kurabilirsin.
Maalesef dil değiştirme ayarını yapmadan olmuyor. Ama dil değiştirince şarjı 100 bile olsa sorun olmuyor.
Edit: Zaten cevaplanmış, görmedim.
Single Language olanlar tek dil oluyor.Tam türkçe olmasa bile yapsam değişirmi?Ayarlardan yeni dil paketi yükleniyor galiba.
Lisansım yok Pro'ya.
Single languageMevcut lisansınız nedir?
Ya tam Single Language olayını bilmiyorum fakat dün bende de sadece Türkçe kuruluydu ama ayarlardan ingilizce dil paketini de yükleyebildim.Single Language olanlar tek dil oluyor.Tam türkçe olmasa bile yapsam değişirmi?
Single Language
Office için yazıyordu.Tarayıcı üzerinden Microsoft ürünleri dil paketi indirilebiliyor diye biliyorum. MSI dosyası olarak indiriyor diye hatırlıyorum. Deneme yapabilirsiniz.
Bence bi deneyin siz. Ayarlardan bile yükleyebilirsiniz belki, denemekten zarar gelmez.Office için yazıyordu.
Windows 11'de mi oluyor?Birde ingilizce dilini yaptığımda sadece ekleniyor.Windows görüntüleme dili türkçe dışı olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.