Çözüm Windows 11 Insider sürümünde masaüstü sorunu çözümü

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bence bi deneyin siz. Ayarlardan bile yükleyebilirsiniz belki, denemekten zarar gelmez.
İndir bastığımda office setup indiriyor sadece.
Bence bi deneyin siz. Ayarlardan bile yükleyebilirsiniz belki, denemekten zarar gelmez.

Windows 11'de mi oluyor?
Windows 11 geçmeyi düşünüyordum ama masaüstü sorununan sonra düşünmeye başladım.

İngilizce seçilmiyor.Çünkü single language diye.
Bu adam bir şekilde yapmış ama Windows 11'de de aynı şekilde yapabilir misiniz bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İngilizceye çevireceğim ama hiç bir şekilde ayarlara erişemiyorum
aynı sorunu ben de yaşadım. Win + R -> ms-settings yazdığımda ise ms-settings bulunamadı uyarısı verdi. Hatta görev çubuğunda hiçbir simge, tarih-saat vs. yoktu. Yeni bir kullanıcı hesabı açarak çözdüm. Win + R ->control userpasswords2 yazdıktan sonra yerel hesap açtım ve admin yetkisi verdim.

Windows 10 kullanıyorum ama bakacağım.
Benim Laptopumda şarj %100 de şarjlı açıldığında masaüstü açamıyorum gelmiyordu.şarjda olmazken bu sorun çözülürmu.

Windows 10 kullanıyorum ama bakacağım.

Benim Laptopumda şarj %100 de şarjlı açıldığında masaüstü açamıyorum gelmiyordu. Şarjda olmazken bu sorun çözülürmu.

Şarjdan çıkartıp restart atarsan açılıyor. Geri şarja takıp doldurursan sorun yeniden çıkıyormuş

Çok saçma bir sorun ama zaten böyle hataların olacağı belliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…