Windows 11 Insider sürümünde sağ tık seçenekleri saydam görünüyor

Doğrudur ben tam sürümü kullanıyorum beta değil yani. Ama böyle bir hata var üstüne tekrar Microsoft'dan ISO indirdim gene aynı.
Hmm tam sürümü bilmiyorum açıkçası kullanmaya da çekiniyordum zamanında sorunludur diye iyi ki kullanmamışım söylediğinize bakılırsa.

Evet açık.
Eki Görüntüle 1987676

Profil klasörünü açıp pencerenin sağ tarafına sağ tık yapar mısınız öyle yapınca direk oluyor. Açık pencere ile masaüstü arasındaki yerlere. Alt kısımlarda da oluyormuş. Mavi ile karaladığım yerlerde yapın.

Eki Görüntüle 1987689

1698167614502.png

Çok garip bir durum. Bendeki işlemci R5 5600. ekran kartım da 3090.

Sistem özellikleri ile alakası yoktur hocam şans meselesi biraz da şimdi bende de oldu ama 2 sn içinde hemen düzeldi masaüstü sağ tık menüsünde oldu Dosya Gezgini Home menüsü açıktı.

Çok garip bir durum. Bendeki işlemci R5 5600. ekran kartım da 3090.
Aynen bende sistem özellikleriyle alakalı olduğunu düşünmüyorum işlemci olarak bende de Ryzen 5600 var ama ekran kartım 3060 12 GB ortalama da sizinkinden daha düşük bir sisteme sahibim fakat bende olmadı sorun umarım da olmaz.

Sistem özellikleri ile alakası yoktur hocam şans meselesi biraz da şimdi bende de oldu ama 2 sn içinde hemen düzeldi masaüstü sağ tık menüsünde oldu Dosya Gezgini Home menüsü açıktı.

Aynen bende sistem özellikleriyle alakalı olduğunu düşünmüyorum işlemci olarak bende de Ryzen 5600 var ama ekran kartım 3060 12 GB ortalama da sizinkinden daha düşük bir sisteme sahibim fakat bende olmadı sorun umarım da olmaz.

Yani çok garip önce bu olay oldu sıfırdan ISO indirdim. Onda da oldu.

Son güncelleme gelmeden önce böyle olmuyordu. Anladığım kadarıyla sağ tık hızlanmış gibi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı