Windows 11 Insider'da Android uygulaması açılıyor mu?

Şu anki windows 11 insider sürümünde android uygulamalarını heyecanla bekliyordum fakat hayal kırıklığına uğradım. market bile windows 10 zannediyor :D. Ama ilerdeki güncellemelerle gelecektir.
Şu anki Windows 11 Insider sürümünde Android uygulamalarını heyecanla bekliyordum fakat hayal kırıklığına uğradım. Market bile Windows 10 zannediyor :D. Ama ilerdeki güncellemelerle gelecektir.
Ekran görüntüsü 2021-07-01 062916.png
 
Aslında Amazon App Store'ye de bağımlı kalmayacağız çünkü bağımsız olarak APK indirip yüklemye izin verecek sistem yani söylentiler o yönde.

Söylenmesi güzelde o zaman sistem Android olması lazım bence Android uygulamalarının Windows'a bu şekilde uyarlanmış uygulamalarının artırılması şeklinde olabilirki zaten öyle.
 
Şu an aktif olarak kullanıyorum yaklaşık 2 saattir, TikTok uygulaması bulunuyor. Lakin daha önceden mağazada var mıydı bilgim yok ilgilenmediğim için. Bakmamı istediğiniz bir Android uygulama var ise belirtebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1088089
PWA uygulaması o. Henüz Android desteği etkinleştirilmedi. Halihazırda aslında kullandığımız yapıda birçok özellik var fakat Microsoft etkinleştirmek için uygun zamanı bekliyor diye düşünüyorum.
 
Aslında Amazon App Store'ye de bağımlı kalmayacağız çünkü bağımsız olarak APK indirip yüklemye izin verecek sistem yani söylentiler o yönde.
Google Play Store'u Windows 11'e kurabilirsiniz.
OpenGapps adı verilen bir sistem sayesinde Google uygulamaları kurulabilir.
Doğru diyorsun da PUBG yükledin diyelim Google altyapısı olmadan nasıl ilerlemeni geri yükleyeceksin
Pubg oynaman için Google'a ihtiyacın yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı