Windows 11 insider'dan format atmadan nasıl çıkılır?

BRAUGH

Hectopat
Daha fazla  
Bir hata yapıp gereksiz yere insider canary kanalına katılmıştım bir kaç ay önce ve nasıl çıkacağımı araştırdım. Windowsu sıfırlamam gerektiğini öğrendim ve bir kaç gün önce sıfırladım. Fakat sadece geliştirme kanalına (Dev de deniyor sanırsam) düştüm. Ancak insiderdan ayrılmam için beta veya sürüm önizlemesi kanalında olmam gerekiyormuş sanırsam. Microsoft sıfırlamanın bu işi çözeceğini söylüyordu ama bazı yerlerde sadece formatla çıkabileceğimizi gördüm. Bazıları sürüm düşmesini söyleyen insanlar gördüm tam olarak ne yapmalıyım? Insider'dan tamamen kurtulmak istiyorum ve mümkün olduğunda formatsız çözüm önerebilseniz güzel olur. Bilgisayarı aldığım içinde Windows orjinal lisanslı gelmişti format atarsam mecbur korsan kuracağım başka çözümü varsa korsana hiç gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir hata yapıp gereksiz yere Insider canary kanalına katılmıştım birkaç ay önce ve nasıl çıkacağımı araştırdım. Windows'u sıfırlamam gerektiğini öğrendim ve birkaç gün önce sıfırladım. Fakat sadece geliştirme kanalına (dev de deniyor sanırsam) düştüm. Ancak Insider'dan ayrılmam için beta veya sürüm ön izlemesi kanalında olmam gerekiyormuş sanırsam. Microsoft sıfırlamanın bu işi çözeceğini söylüyordu ama bazı yerlerde sadece formatla çıkabileceğimizi gördüm. Bazıları sürüm düşmesini söyleyen insanlar gördüm tam olarak ne yapmalıyım? Insider'dan tamamen kurtulmak istiyorum ve mümkün olduğunda formatsız çözüm önerebilseniz güzel olur. Bilgisayarı aldığım içinde Windows orijinal lisanslı gelmişti format atarsam mecbur korsan kuracağım başka çözümü varsa korsana hiç gerek yok.

Maalesef format atmadan çıkılmıyor Windows 10'da iken çıkabiliyorduk ama 11 de çıkamıyoruz Microsoft illa temiz kuruluma zorluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı