Windows 11 'install.wim' dosyası ile bypass yöntemi mantıklı mı?

480164

Hectopat
Windows 10 ISO dosyasının içindeki install.wim dosyasını Windows 11'deki ile değiştirdim. Sizce mantıklı bir yöntem midir? Bu yöntem ile format atacağım.

Windows 10 ISO dosyasının içindeki install.wim dosyasını Windows 11'deki ile değiştirdim. Sizce mantıklı bir yöntem midir? Bu yöntem ile format atacağım.

Windows 11 isosunda Rufus 3.20 sürümüyle bypass yapabiliyorsunuz.
Bellek 4 GB gerekisinimini ve TPM'yi kaldırıyor

Rufus programı ile orjinal Windows 11 ISO'su yazdırırken bypass seçeneği çıkıyor zaten. Ek bir şey yapmana gerek yok.

O yöntemle denedimde yükseltme uygulamasından windows.old klasörü kalıyor hiçbir şeyi saklama deyince. O yüzden yukarıda belirttiğim rehbere göre yapmak istiyorum.
En sağlıklısı USB ile format atmak bir tane 8gb USB'si almanızı öneririm eğer param yok diyorsanız normal usb olmadan format atma süresi 2 saat sürüyor.
Rufus programı ile orjinal Windows 11 ISO'su yazdırırken bypass seçeneği çıkıyor zaten. Ek bir şey yapmana gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı